StoryEditorOCM
Hajdukuz livaju i rakitića

Jeličić komentirao mladu zvijezdu: ‘Durdov ima sjajnog trenera koji mu je odmah rekao kako treba dalje‘

Piše Sport SD
23. rujna 2024. - 19:43

Splitski klub je pobjedom protiv Gorice (4:1) pobjegao Dinamu na četiri boda, u Studio HNL Joško Jeličić i Hrvoje Vejić su ispratili i nastup Bijelih.

- Hajduk ima glavu, rep, stil igre. U startu sezone nije imao hrabrosti izaći. Sad već vidimo određene mehanizme. Što se promijenilo? Ivan Rakitić. Njegovim ulaskom u pravu formu promijenio se i govor tijela svih igrača. Unio je nivo iznad ove lige i čini sve igrače boljim. S ovakvom inteligencijom može igrati dokad bude htio - rekao je Vejić.

Utakmicu je obilježio 16-godišnji Bruno Durdov s dva pogotka.

- Već čitam hrvatski Yamal. Polako... Durdov ima sjajnog trenera koji mu je odmah nakon utakmice rekao da treba odigrati još 100 ovakvih utakmica. Treba spomenuti i klasu Livaje... On je apsolutni MVP prvenstva - komentirao je Jeličić i dodao da se Hajduk mora pojačati u sljedećem prijelaznom roku.

- Širi se Hajdukov roster, tu su Biuk, Durdov, Sigur se vraća... Imaju drugačiji govor tijela. To je najviše zasluga trenera koji ima pozitivnu, zaraznu energiju i koji je pošten prema njima. Ipak, ta momčad ima svoje limite. Najbolje bi bilo da ostanu na ovim visinama do prijelaznog roka jer se moraju pojačati. Gattuso igra s Kalikom... On je važan Gattusu jer je dobar na pritisku, ali imao je 2 od 11 duela i sedam dodavanja. Igra ti Diallo... On je imao 2 od 11 duela i 13 izgubljenih posjeda... Pa imaš Melnjaka koji je na desnom bočnom. Diallo je dobio dječaka i nadam se da će prioritet biti škola s obzirom na genetiku...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 20:12