StoryEditorOCM
Hajduknakon sudara

Hajdukovac ‘pokosio‘ Maloču, pa ga poslije bocnuo ovom šalom. Evo zašto mu Mario ipak neće zamjeriti

Piše SPORT SD
23. rujna 2024. - 17:50

Bio je vikend sjajan i pun događaja za navijače Hajduka. Velika pobjeda protiv Gorice na Poljudu, a junak je večeri bio srednjoškolac, dite Hajduka, mladi Bruno Durdov. Gdje ćeš bolje. Uz to, nastavio se niz pobjeda, "bijeli" su pri vrhu tablice...

Dobre su reakcije navijača, ali i igrača Hajduka. Zajedništvo je među igračima čvrsto, osjeti se to i sa tribina. Brodi Hajduk dalje, slijedi Rijeka u gostima.

Zanimljiv je bio susret Hajduka i Gorice, našli su se na strani gostiju Mario Maloča, Dino Mikanović, Božidar Radošević, sve bivši igrači Hajduka. Često je u fokusu upravo Mario Maloča, poznat kao veliki hajdukovac, često pozdravi navijače "bijelih" nakon međusobnih utakmica, ma kakav god rezultat bio na kraju.

image
Jako Prkic/Cropix

Odlučio se na svoj i Maločin račun malo našaliti i igrač Hajduka Filip Uremović. Nije FIlip dobro započeo utakmicu, ali je dobro završio, a to se računa. Sada je na svom Instagramu objavio jednu sliku gdje su on i Maloča bili u duelu, a ispod slike stavio je emotikone - dva panja.

Eto, "sasjekao" je Uremović Maloču kao drvosječa, pa dan poslije stavio ovu sliku. A možda je u šali Marija i sebe nazvao panjevima. Ipak, jasno je da je riječ o šali u pozitivnom duhu, neće Maloča zamjeriti.

 

Standings provided by Sofascore
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 18:55