StoryEditorOCM
Hajdukizvor blizak igraču

Englezi objavili ekskluzivu: evo kada Perišić stiže u Hajduk, sinoć se i pojavio u Splitu

Piše SPORT SD
25. prosinca 2023. - 11:42

O ljetnoj sagi oko potencijalnog transfera Ivana Perišića u Hajduk bi se mogao snimiti cijeli film. Australac Ange Postecoglou je preuzeo momčad početkom srpnja i najavio velike promjene. Trebalo je nova pojačanja i platiti, što znači da su neki igrači označeni kao višak. Među njima je bio i Ivan Perišić, doveo ga je još Conte, a njegova plaća je bila među najvećima u klubu, i predstavljala je veliku prepreku za novo vodstvo kluba.

Već tada je bilo naznaka da bi Ivan mogao put Jadrana, usprkos želji mnogih klubova da ga dovedu. Otišao je s Tottenhamom na pripreme, i s limitiranom minutažom je totalno oduševio trenera Postecogloua, koji tada mijenja planove i stvara mjesta za Perišića u momčadi. Odigrao je početak sezone, bio ključan dio momčadi, kad su iznenada stradali križni ligamenti. Veliki peh, oporavak od takve ozljede traje mjesecima.

image
Suhaimi Abdullah/Nurphoto Via Afp

Sada je najvažnije da se Perišić oporavi, a sudeći po njegovim objavama na Instagramu, napreduje cijela situacija jako dobro, već vježba i trenira. Spominjala se i opcija da u Hajduk stigne na zimu, pa da na proljeće da poguranac Hajduku u završnom jurišu sezone. Trenutno se najizglednija mogućnost čini da stigne na Poljud u ljeto, a ako se može vjerovati pisanju portala Tottenham News, koji se poziva na izvore bliske hrvatskom nogometašu, to će se zaista i dogoditi.

Na ljeto mu istječe ugovor s Tottenhamom, koji je bio poprilična financijska zapreka u cijelom poslu, a engleski portal tvrdi da bi se hrvatski nogometaš dotad trebao u potpunosti oporaviti od teške ozljede, te da će put Splita.

U međuvremenu, Perišić je uvijek tu negdje, evo sinoć se i pojavio na ponoćki u splitskoj konkatedrali svetog Petra na Lokvama što je oduševilo mnoštvo mališana s kojima je strpljivo pozirao prije misnog slavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 19:12