StoryEditorOCM
Hajdukbili tići

Durdov se pohvalio objavom na instagramu, drugi Hajdukov dragulj se zanimljivim komentarom ‘očešao‘ o Petkovića

Piše sport sd
7. listopada 2024. - 20:13

Hajduk je na Poljudu s 4:0 potopio Šibenik i na savršen način zaokružio prvi kvartal prvenstva. Iako je Marko Livaja već po uobičajenom bio glavna karika Bijelih u uvodnih devet kola, igrač na kojemu su Splićani zasigurno najviše ‘profitirali‘, a kojemu je po trenutnim igrama ‘samo nebo granica‘, definitivno je Bruno Durdov.

16-godišnja senzacija na utakmici se protiv Šibenika još jednim spektakularnim pogotkom upisala u strijelce i utkala put Bijelima prema najnovijoj pobjedi. Osim izvanrednih poteza kojima neupitno potvrđuje svoj talent, zapanjujuća je zrelost i napredno razumijevanje igre koje Durdov pokazuje za svoje godine. Mnoge navijače Hajduka, pa i one neutralne gledatelje, Durdovove su igre potakle na razmišljanje zašto mladi hajdukovac već sada ne predstavlja ‘nešto starije‘ selekcije naše reprezentacije.

Nedavno se po tom pitanju oglasio i Ivica Olić, izbornik U-21 hrvatske reprezentacije.

- Sigurno je interesantan. Sjajna budućnost je pred njim. Ne sumnjam da će jednom doći k nama, pa i u A reprezentaciju. Radujemo se svakom mladom igraču. Pred njim je da nastavi raditi ovako, težak je to put, ništa ne ide preko noći. Dosad je odradio par utakmica. Iz mog iskustva rekao bih da mu se ne smije stavljati teret A i U-21 reprezentacije. Nastavi li ovako igrati, dobit će pozive - rekao je legendarni hrvatski napadač.

A dok nogometni fanovi vode uskuhale rasprave o njemu, Durdov se nakon slavlja protiv Šibenika na Instagramu pohvalio s nekoliko prikladnih fotografija i kratko poručio:

"Team", odnosno momčad, a u komentarima su mu se s porukama podrške javili brojni suigrači. Između ostalog i Luka Jurak, koji je ostavio blago rečeno zanimljiv komentar.

"Najbolji Bruno u ligi", napisao je Jurak...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 20:56