StoryEditorOCM
Domaći nogometna čekanju

Dalić će za ključnu utakmicu ponoviti ‘trik‘ koji je već pokušao, ali mu nije posve upalio; Evo što smjera Hrvatska

Piše Frane Vulas
21. lipnja 2024. - 13:56

Ponovno se i za utakmicu s Italijom izbornik Hrvatske Zlatko Dalić sa svojim stručnim stožerom odlučio kako neće odrađivati tradicionalni trening dan prije utakmice na stadionu na kojem se igra. Prema prvotnom rasporedu reprezentacija Hrvatske trebala je u Leipzig otputovati u nedjelju u 10.15 sati ujutro autobusom. Konferencija za medije na stadionu se trebala održati u 19.45 sati, a potom je poluvrijeme kasnije momčad trebala održati i trening, osjetiti travnjak stadiona u Leipzigu. Međutim, odlučili su se u stožeru za promjenu. Slično kao i za susret protiv Albanije, Hrvatska se odlučila mijenjati ranije najavljeni raspored, Trening dan prije utakmice neće odraditi na stadionu na kojem se igra već u svom kampu u Neuruppinu.

Pobjeda Španjolske otvorila vrata Vatrenima: Hrvatska može biti druga, potrebne su ‘samo‘ dvije stvari

ANKETA Težak je posao pred Vatrenima, slijedi Italija, možemo li proći skupinu?

image
Ante Čizmić/Cropix

U nedjelju u 11 sati ujutro odradit će „kockasti” trening, koji će 15 minuta biti otvoren za medije. Tek u 16 sati, dakle iza ručka, momčad će se autobusom uputiti za Leipzig. Tamo će umjesto treninga cijele momčadi tek izbornik i jedan igrač odraditi svoju obvezu prema sedmoj sili. Konferencija za medije je zakazana u 20 sati.

Utakmica Hrvatske i Italije igra se u ponedjeljak s početkom u 21 sat. Trebali su po prvotnom planu igrači i prespavati nakon susreta u Leipzigu, ali će se odmah iza utakmice neovisno o njenom ishodu autobusom uputiti natrag u 230 kilometara udaljeni Neuruppin.

image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 15:21