StoryEditorOCM
Domaći nogometzadovoljni remijem

Hrvatska tuga susjedima donijela veliku nadu, evo naslova srpskih i slovenskih medija

Piše SN
25. lipnja 2024. - 08:44

Hrvatska tuguje nakon remija Vatrenih protiv Italije, ali taj rezultat uveselio je naše susjede. I u Sloveniji i u Srbiji je ovaj rezultat dočekan sa zadovoljstvom jer on povećava šanse njihovih momčadi za ulaskom u osminu finala - pišu Sportske novosti.

‘Zaccagni je u posljednjoj minuti slomio hrvatska srca i usrećio Slovence‘. Naslov na portalu 24Ur dovoljno govori o tome kako su naši zapadni susjedi doživjeli vijest iz Leipziga, odnosno remi Vatrenih protiv Italije.

‘Ovaj scenarij povećava slovenske šanse za prolaskom u osminu finala prije utakmice protiv Engleske. Hrvatska sada ima dva boda pa bi naša momčad mogla proći dalje i s malim porazom od Engleza‘, piše 24Ur.

image
Ante Čizmić/Cropix

Delo izvještaj s utakmice donosi s naslovom ‘Sretna Italija je borbenoj Hrvatskoj zadala težak udarac u 98. minuti‘, a u tekstu se naglašava kako ovakav rezultat donosi puno i Sloveniji koja bi osigurala osminu finala i s remijem protiv Engleske.

‘Hrvatski san se rasplinuo u zadnjoj minuti‘, piše pak RTV Slo, a portal nacionalne televizijske kuće ističe kako je Hrvatska bila na rubu kvalificiranja u osminu finala kada je Mattia Zaccagni. ‘Hrvatskoj sada pomaže samo teorija‘, dodaje RTV Slovenije.

Slični su naslovi i na srpskim portalima. ‘Ludnica u Leipzigu - Hrvatska na korak od eliminacije s Eura: Italija golom u 98. minuti šokirala Vatrene i obradovala i Srbiju!‘, stoji u naslovu na Kuriru koji dodaje kako sada Hrvati ovise o Srbiji koja može u osminu finala i s remijem protiv Danske.

image
Ante Čizmić/Cropix

‘Saga o bodu i dalje živi! Italija odigrala i za Srbiju, Orlovi imaju dva puta do osmine finala Eura‘, piše pak Sportal koji dodaje:

‘Hrvatska nije odigrala sjajnu utakmicu, ali je bila blizu pobjede nakon pogotka Luke Modrića. Crtalo se sve Vatrenima, bili su na korak do osmine finala, a onda šok za naše susjede. Zaccagni je prelijepim udarcem matirao Livakovića i tako poslao Azzurre dalje, a Hrvatsku gotovo sigurno izbacio s prvenstva‘.

MozzartSport u prvi plan gura Modrićevu izjavu o produženju utakmice: ‘Gdje je našao osam minuta? Nama se nikad ništa nije poklopilo‘, a na istom portalu piše kako Srbiji sada možda igra i remi dok ‘Hrvatima sada igra samo luda teorija‘.

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 08:51