StoryEditorOCM
SportNAKON UTAKMICE

Modriću se srušio svijet, a onda mu se obratio Talijan, nije se naslađivao, svi su bili oduševljeni, pogledajte

Piše Sport SD
25. lipnja 2024. - 08:25

Unatoč velikom razočaranju, Modrićeve riječi ohrabruju. Nakon utakmice na konferenciji za medije jedan talijanski novinar zahvalio se Luki za sve što je postigao u karijeri te ga zamolio da se nikad ne ode u igračku mirovine. Nakon ovih riječi zaradio je Talijan veliki pljesak cijele dvorane.

Modrić mu se zahvalio na ovim riječima, i dodao:

- Želio bih nastaviti igrati zauvijek, no doći će trenutak kada ću morati objesiti kopačke o klin. Nastavit ću igrati, ali ne znam koliko još dugo.

Video pogledajte OVDJE.

image
Ante Čizmić/Cropix

Luka Modrić izabran je za najboljeg igrača utakmice protiv Italije, ali nije imao previše razloga za slavlje nakon remija. Zabio je za vodstvo Hrvatske nekoliko trenutaka nakon što je promašio jedanaesterac i postao najstariji strijelac u povijesti europskih prvenstava s 38 godina i 289 dana.

- Iskreno ova nagrada mi ne znači previše kada nije pomogla momčadi. Bilo je stresno, kako ćemo preživjeti sve ovo. Borili smo se kao lavovi do kraja, nažalost nogomet je s nama bio okrutan. Danas pogotovo, ali i zadnju utakmicu, primili smo dva gola u zadnjim sekundama. To je nogomet. Nekada ti donese puno sreće, nekada puno tuge. Nismo izgubili, ali kao da smo izgubili. Teško je pronaći neke riječi nakon ovoga s kojima bi opisao trenutno stanje kako suigrača, tako i moje. Vjerojatno i navijača i trebat će nam da dođemo k sebi - izjavio je Modrić.

image
Ante Čizmić/Cropix

Ljutio se hrvatski kapetan na suca:

- Nismo zaslužili ovaj gol, ne znam gdje je sudac našao osam minuta nadoknade.

Hrvatsku još drži teorija na Europskom prvenstvu, ali mnogo toga se mora poklopiti.

25. lipanj 2024 08:26