StoryEditorOCM
Splitovo je sve!

Urnebesna snimka u maniri Hitchcocka; splitsku novinarku tijekom javljanja uživo napala vrana: ‘Što je sad njemu...?

Piše N. L.
8. listopada 2024. - 13:48

Splitsko javljanje jutros u maniri Hitchocka - našu Reginu Zubanović na Marjanu je napala vrana, ali hrabro je javljanje privela kraju - ovo je današnja Facebook objavao poznate HRT-ove emisije Dobro jutro, Hrvatska, uz, naravno, prigodni video.

HRT-ovu reporterku jutros je prilikom javljanja uživo napala vrana, a sve zbog modnog dodatka. Iako je tema javljanja bila prilično ozbijna, naime, predstavljala je projekt CroClimExtreme, sve to je na kraju palo u drugi plan jer je zvijezda priloga bila ptica kojoj su se baš jako svidjele njezine - cipele.

image

Screenshot Facebook

Na snimci se vidi kako je vrana baš bacila pik na kopču njezine cipele.

- Pridružio nam se još jedan sugovornik. Neeee... Što je sad njemu?‘, upitala je kroz smijeh Zubanović dok joj je vrana bockala kljunom vrh cipele.

Sugovornica koju je intervjuirala uopće se nije dala smesti, već je sabrano i skoncentrirano nastavila svoje izlaganje dok je Regina poskakivala pokušavajući otjerati vranu..

image

Screenshot Facebook

- Ja bih vas pozdravila prije nego što me pojede ova ptičica... - kazala je u jednom trenutku, no baš tada je ptica odlučila ostaviti na miru

- Otišla je dalje, dakle, vratimo se...

Uostalom, pogledajte sami kako je to izgledalo i kako su reagirali voditelji u zagrabačkom studiju Davor Meštrović i Zlata Mück Sušec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. listopad 2024 16:57