StoryEditorOCM
Splitaroma dalmacije

Turisti i domaći guštali na Štorijama o’ spize na Peškariji: ‘Ovo je za prste polizat!‘

Piše PROMO
21. listopada 2023. - 09:19

Program Štorija o‘ spize počeo je jučer u 18 sati na Peškariji. Mnoštvo domaćih i turista ulazili su na Peškariju kako bi probali specijalitete iz Trogira, Kaštela, Solina i Omiša - poljički soparnik, solinske tripice, kaštelansku sipu i bob, trogirske rafiole i kaštelanska vina. Na Peškariji su se izmjenjivali posjetitelji koji su oduševljeni dalmatinskom hranom i pićem, ali i manifestacijom. 

Trogirani, Kaštelani, Solinjani i Omišani ispunili su Peškariju aromama tradicionalne dalmatinske spize, kako bi Splićanima i njihovim gostima prezentirali najsjajnije bisere svoje kužine.

Kaštelansku eno-gastronomsku ponudu predstavila je Srednja škola Braća Radić Kaštel Štafilić Nehaj, s različitim slanim i slatkim zalogajima, pučki kuhar Želj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. studeni 2024 18:51