StoryEditorOCM
SplitTUGA U BANOVINI

Gradonačelnik Puljak se emotivnom objavom oprostio od dr. Kružića: ‘Dragi profesore, davali ste sebe do samog kraja‘

Piše Split SD
8. lipnja 2024. - 15:23

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak, njegovi zamjenici Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić, te svi zaposlenici gradske uprave su se emotivnom objavom na Facebooku oprostili od prof. dr. Dejana Kružića, člana nekadašnjeg Gradskog poglavarstva i dobitnika ovogodišnje Nagrade grada za životno djelo.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

- S nevjericom smo primili tužnu vijest o iznenadnom odlasku našeg velikog sugrađanina, iznimnog čovjeka, suradnika i prijatelja, prof. dr. sc. Dejana Kružića. U ovim teškim trenucima naše misli su s njegovom obitelji, kojoj izražavamo najdublju sućut.

Dejan Kružić je svojim stručnim znanjem, entuzijazmom i usmjerenošću na javno dobro, te zaštitu interesa i dobrobiti Splita i svih Splićana, ostavio nemjerljiv trag. Njegovo znanje, energija, empatija, ljudskost i skromnost doticale su sve nas koji smo imali čast s njim surađivati. Splitu je davao cijelog sebe, bezrezervno i iskreno, do samoga kraja.

Ponosni smo što je na kraju svog životnog puta dobio zasluženu nagradu svog grada za životno djelo. Hvala vam, dragi i uvaženi profesore Kružiću, nedostajat ćete nam neizmjerno kao suradnik, čovjek i prijatelj. Puno smo naučili od vas i pamtit ćemo vas zauvijek.

Adio dragi profesore, i na svemu vam hvala!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 17:01