StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetlokalni izbori

Veselo u susjedstvu: nakon Keruma, kandidaturu za gradonačelnika Splita najavio i Siniša Vuco

Piše PSD, Šibenski.hr
8. veljače 2021. - 20:15

Siniša Vuco najavio je svoju kandidaturu za gradonačelnika Splita samo dan nakon što ga je Krešo Beljak, predsjednik Hrvatske seljačke stranke predstavio kao predsjednika splitskog ogranka. Za Novu TV Vuco je kazao kako je njegov osnovni zadatak pripremiti stranku za lokalne izbore i da je on jedini koji može parirati Željku Kerumu.

- Ekskluziva je. U manje od 24 sata ja sam dobio toliko podrške da jednostavno idem u Zagreb zatražiti od moga predsjednika i od vrha stranke da i službeno budem kandidat za gradonačelnika grada Splita. Sad sam vidio koliko me vole, a s druge strane koliko me se pribojavaju. Pa ja mogu biti gradonačelnik, to nije više zezancija. Nikada Vuco nije bio zezancija. Idemo pošteno, hrabro i žestoko. Obraćam se i svim drugim biračima, drugih stranaka koji su nezadovoljni - izjavio je Vuco.

Kazao je i kako će biti ažuran te da će se iz HSS-ovih stranačkih prostorija obraćati svojim sugrađanima

- Imamo predivan balkon na kojem će se Siniša Vuco obraćati jednom tjedno našim sugrađankama i sugrađanima. Na balkonu u točno toliko sati i minuta jednom tjedno Siniša Vuco ispred HSS-a obraćat će se narodu, a dolje lijepo Marmontova i Riva, ljepota. Molim vas, napravite što prije ankete pa da vidite u kako kratko vrijeme će sada kotirati HSS u Splitu i da vidimo kako će kotirati Siniša Vuco kao kandidat za gradonačelnika. Svi ćete biti iznenađeni i onda ćemo pričati i vidjeti.

Vuco je dodao i to kako je on dijete splitskog asfalta, ali je vikendom volio ići na selo.

- Uvijek je to bilo u mojoj obitelji i s očeve i majčine strane. Subotom jedva čekamo ići na selo, a iz grada smo. Iako i sada vidim da imamo dosta spavača koji simpatiziraju, a čekaju ovo što se događa, što je predsjednik Krešo Beljak znao osjetiti. I mi ne lažemo, ljudi. Vidim sada ova zadnja dva dana. Svašta se može govorit za mene, u bilo čemu, ali nikad nećete čuti da Vuco nije pošten. A to je najvažnije, toga fali u politici i opće u društvenom životu”, kazao je Vuco u izjavi za Novu TV.

26. travanj 2024 18:21