StoryEditorOCM
Crna kronikaSudar u Šibeniku

Nije propustila vozilo iz suprotnog smjera, 70-godišnja putnica teško ozlijeđena

Piše Šibenski.hr
25. lipnja 2024. - 10:02

U ponedjeljak, 24. lipnja oko 13.40 sati u Šibeniku, na državnoj cesti D-8, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 70-godišnja putnica zadobila teške tjelesne ozljede.

Prometna nesreća se dogodila na način da je 45-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka u kojem se nalazila 70-godišnja putnica, dolaskom do raskrižja dok joj je na semaforu bilo uključeno zeleno svjetlo, prilikom skretanja u lijevo nije propustila vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera koje zadržava smjer svojeg kretanja, dok je na semaforu bilo uključeno zeleno svjetlo. Tom prilikom dolazi do sudara desne bočne strane njenog automobila i prednje lijeve strane osobnog automobila šibenskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 29-godišnjakinja.

U Općoj bolnici u Šibeniku 70-godišnjoj putnici konstatirane su teške tjelesne ozljede te je zadržana na bolničkom liječenju, dok je 29-godišnjakinja zadobila lakše ozljede.

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 45- godišnjakinje podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

27. lipanj 2024 10:13