StoryEditorOCM
OstaloOnline kabare

Novo izdanje Arsenova ferala večeras u 22 sata na YouTube kanalu šibenskog HNK

Piše Šibenski.hr
20. svibnja 2020. - 13:56

Program „Arsenovi ferali“ šibenskog Hrvatskog narodnog kazališta ide dalje. Večeras, srijeda 20. svibnja u 22 sata na YouTube kanalu „HNK u Šibeniku“ (Link) novo je izdanje Arsenova ferala - Večeri poezije.

-U „Arsenovu feralu – Večer poezije“ nastupaju naši glumci Oriana Kunčić, Šime Bubica, Ana Perković, Kristian Šupe i glazbenik Ante Stošić, a preko video veze iz Zagreba su se priključili glumica Franka Klarić i glazbenik Toma Gracin. Na repertoaru će biti pjesme raznih autora kao što su, među ostalim, Brel, Dragojević, Szymbroska, Mihalic, Ujević, Dedić i Šerbedžija. Songove „Život je more“ (Balašević) i „Bit ću sve što želiš“ (Jusić-Fiamengo) pjeva Šime Bubica uz pratnju na gitari Ante Stošića. Na tehničkoj realizaciji on-line izdanja kabarea možemo zahvaliti Pavle Karegi, Domagoju Careku, Željani Karegi i Ivanu Puliću - poručuju iz šibenskog teatra pozivajući publiku da i svake sljedeće srijede na istom mjestu gledaju Arsenov feral koji se, zbog korone preselio na online.

Uskoro, kažu u HNK-u, šibenska publika može očekivati i online koncerte ozbiljne glazbe u sklopu kazališnog glazbeno scenskog programa.

26. travanj 2024 12:56