Riba i blitva, ima li boljeg spoja za lagani ručak? Čim su temperature prešle 24 stupnja, ovakve kombinacije dodatno dobivaju na cijeni, a kad uključuju ribu u obliku polpetica, ukusno, ali jednostavno jelo od pristupačnih sastojaka, sve nam još bolje zvuči. O blitvi vam nemamo puno za reći, lešajte ju s krumpirom vodeći se smjernica na koje nas stručnjaci upozoravaju, a što se tiče polpeta, samo se držite recepta. Izbor ribe prepuštamo vama, odnosno ponudi koja vas zatekne u trgovini ili na ribarnici, no natuknut ćemo vam da je ovo recept koji, zahvaljujući finim začinima i načinu pripreme, trpi i komade od kojih inače možda zazirete, a također je izvediv i s ostacima kuhane ili pečene ribe.
Riblje polpete
Sastojci
600 g ribljih fileta
60 g krušnih mrvica
60 g b...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....