StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu

Horoskop za petak: Ovnovi će imati probleme na poslu, Lavovi će imati sreće s novcem, a Vage očekuju nagrade

Piše Mozaik SD
15. rujna 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Tehnički kvar na radnom mjestu donijet će vam neočekivane probleme. Dok će jedni imati posla s nezadovoljnim klijentima, drugi bi mogli imati problema sa stručnim osobljem.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Rado ćete se odazvati pozivu prijatelja na kulturno zbivanje u blizini. Čak i ako niste pobornik takvog tipa umjetnosti, doživjet ćete to kao proširivanje svojih vidika.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Utrošit ćete previše vremena na jedan zadatak pa će se vaši dogovori morati pomaknuti. Poruka s vašom iskrenom isprikom bit će dovoljna da vam nitko ozbiljno ne zamjeri.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Prepustit ćete partneru glavnu riječ u uređenju doma. Ako slučajno krene suprotnim pravcem od vaših prvotnih planova, bit će dovoljno da jasno i glasno čuje vaše mišljenje.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Dan je pogodan za poslovne i financijske transakcije. Planirate li kupovati na kredit, zatražiti bonus ili dogovoriti poslovno putovanje, sve će vam se dobro poklopiti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Osjetite li da vam je forma na niskoj razini, krenut ćete s tjelovježbom i uvođenjem zdrave prehrane. Ako pretjerate s vježbanjem, mogli biste osjetiti malaksalost i ozlijediti se.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Iako će vas zahtjevi nadređenih preopteretiti, vaše brzo razmišljanje i efikasnost dat će vam priliku da pokažete svoje sposobnosti. Riješite li sve u roku, očekujte nagradu.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Vaši prijedlozi i dobre ideje neće naići na očekivanu podršku kod vašeg izabranika. Nećete olako primiti njegove razborite kritike pa biste se mogli nepotrebno zainatiti.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

U vašoj poslovnoj sredini kružit će priče o dobroj prilici za napredovanje. Oprezno se raspitajte o svemu što ide uz to. Pazite pred kim pokazujete želju za višim položajem.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Ako niste sigurni kojeg majstora trebate zvati radi servisa, obratite se poznaniku koji je upućeniji od vas. Dat će vam vrijedne savjete čime ćete izbjeći duga telefoniranja.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Ako vam se sviđa novi kolega, nećete tajiti da vaše namjere nisu samo prijateljske naravi. Budite obazrivi prema njemu, inače bi vam mogao prigovoriti da ste previše direktni.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Mogli biste ući u sukob s tvrdoglavom osobom koja ne priznaje promjene niti vaš trud oko njih. Nastoje zadržati hladnu glavu i pridobiti je činjenicama koje joj idu u korist.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 18:50