StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu

Tjedni horoskop: Ribe razmišljaju o promjenama na poslu, Djevice samo o zabavi, a Ovnovi postaju nestrpljivi

Piše Mozaik SD
30. lipnja 2024. - 07:30

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Nećete imati strpljenja za partnera i bližnje. Grubo ćete reagirati na njihove molbe i savjete pa će u vašem domu zavladati napeto ozračje. Neslaganje sa šefom ili suradnicima otežat će vam situaciju na poslu. Poslije srijede dobit ćete priliku da izgladite nesuglasice i šarmom se izvučete iz neugodnih situacija.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Samci će osvajati naklonost ljepotom, šarmom i smislom za humor. Često ćete izlaziti, a nova poznanstva sklapati u noćnim klubovima, restoranima i na plaži. Uživat ćete u zabavi i neobaveznom flertu. Mars u vašem znaku budi vam natjecateljski duh pa će vam želja da nadvladate poslovne suparnike biti velika motivacija.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Izgledat ćete odlično i uživati u pogledima okoline. Unatoč tome, udvarači vam neće često prilaziti jer će ih prestrašiti vaš samouvjeren stav. Radni tjedan bit će dinamičan. Često ćete boraviti na terenu, a poteškoće s kojima se susretnete bit će lako rješive. Neki će dobiti ponudu za dobro plaćenim sezonskim poslom.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Ako ste u vezi, pred vama je čaroban tjedan. Voljeni će vas držati kao kap vode na dlanu, a neki će se parovi poneseni romantikom zaručiti. Samcima predstoji susret sa sudbonosnim predznakom. Tjedan je sjajan za poslove vezane za modu, ljepotu, turizam i ugostiteljstvo. Bit ćete zadovoljni ostvarenom zaradom.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Početkom tjedna nećete se dobro snalaziti u užurbanom poslovnom ritmu, no Merkur u srijedu ulazi u vaš znak, donoseći vam bolju koncentraciju. Primijetit ćete da brže rješavate probleme i ne zamarate se sitnicama. Usamljeni će maštati o idealnoj ljubavi, što bi u konačnici moglo dovesti do razočaranja.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Zanimat će vas oblasti u kojima će do izražaja doći vaše socijalne i komunikacijske vještine. Bit ćete odličan savjetodavac pa se nemojte iznenaditi ako kolege i nadređeni češće traže vašu pomoć. Tjedan je kao stvoren za za zabavu, putovanja, izlete i stjecanje novih iskustava. Pred slobodnjacima je početak uzbudljivog flerta.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

U vezama će biti napeto. I vi i dragi željet ćete voditi glavnu riječ, no drugi dio tjedna pružit će vam mogućnost postizanja kompromisa. Slobodni bi se upustiti u vezu s nekim tko im nije fizički privlačan, ali će im se svidjeti što uživa popularnost u društvu. Imate velike profesionalne ambicije, no izbjegavajte konflikte.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

U ljubavi ćete biti direktni i beskompromisni. Ako vam se netko sviđa, jasno ćete mu to dati do znanja. Vezani će tražiti puno pažnje i posvećenosti, no uzvraćat će istom mjerom. Stresna poslovna zbivanja zahtijevat će prilagodbu. Dokažete li da se dobro snalazite u nepredviđenim situacijama, približit ćete se konačnom cilju.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Vezani će biti zahtjevni i posesivni. Tražit ćete od dragoga mnogo pažnje kako biste bili sigurni u njegovu ljubav, no vaši naleti ljubomore neće se dobro odraziti na vaš odnos. Ako iščekujete novosti oko nasljedstva ili osiguranja, dobit ćete odgovore na pitanja. Povoljno je vrijeme za učenje i usavršavanje postojećih vještina.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Nestrpljivi ste, nagli i skloni pretjeranim reakcijama. Iako ćete se u trenutku naljutiti i započeti svađu, brzo ćete se umiriti pa vaše ponašanje neće nanijeti veću štetu intimnim odnosima. Očekuje vas naporan radni tjedan, no izazovi i prepreke budit će u vama inat i poticati vas da se pojačano trudite oko posla.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Bit ćete frustrirani velikim obimom obaveza i učestalim kašnjenjima, ali izbjegavajte nepotrebne rasprave. Vaš će rad biti pod povećalom pa pazite na svoje postupke i čuvajte se grešaka. Netko će jedva dočekati priliku da vas kritizira ili ocrni. Obratite više pažnje na zdravlje. Pazite se sunčanice i sportskih ozljeda.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Česti izlasci donose vam nova poznanstva i prilike za flert. Odnosi započeti u ovom razdoblju temeljit će se na strasti, ali će imati potencijala da se razviju u nešto više. Parovima predstoje čarobni trenuci, a posebno ako su na ljetovanju ili putovanju. Ako ne uživate u svom poslu, ozbiljno ćete razmišljati o promjenama.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

image

Ecija Ojdanić

/Slobodna Dalmacija

Ecija Ojdanić

Utjecajna glumica rođena je 26. lipnja 1973. u Raku, pod čijim je okriljem topla i brižna. Dobronamjerna je, suosjećajna i spremna učiniti štošta za ljude koje voli. Obitelj joj je na prvom mjestu, a od svih uloga najviše uživa u majčinskoj. Poput svakog Raka, ponekad je sklona promjenama raspoloženja, no iz melankolije je izvlači pojačana tjelesna aktivnost. Tome u prilog ide položaj Marsa u Ovnu, koji je čini snažnom, energičnom i nesklonom odustajanju od ciljeva. Mjesec u Biku obdario ju je scenskim talentom. Pred njom je razdoblje širih poslovnih mogućnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 07:32