StoryEditorOCM
Društvena mrežaNOVO POGLAVLJE

Mate Rimac ovim potezom definitivno potvrdio da ljubi novu ženu? Pogledajte što je učinio

Piše MOZAIK SD
1. listopada 2024. - 08:21

U lipnju je osvanula vijest da se Mate Rimac razvodi od supruge Katarine Lovrić, a Index je jučer objavio da je poduzetnik u novoj ljubavnoj vezi. Upravo u subotu, u vikendu u kojemu je njegova Nevera "snimljena" ispred kuće njegove navodno nove djevojke u Donjem Miholjcu, Rimac je odradio manevar na Facebooku koji bi se mogao protumačiti kao potvrda njegovog novog ljubavnog statusa.

Rimac je, naime, promijenio profilnu fotografiju na Facebooku. Ranije je ondje bila njegova i Katarinina fotografija, no od ovog vikenda na naslovnoj fotografiji "društvo" mu čini tek njegov luksuzni automobil.

Kako je naveo Index, Rimčevo srce je osvojila 29-godišnja Valentina Blažeković iz Donjeg Miholjca, koja se bavi marketingom.

Po Miholjcu, naime, već neko vrijeme kruže priče da se poduzetnik Mate Rimac zaljubio u njihovu djevojku, a kad se Nevera pojavila u gradiću, mnogi su to shvatili kao potvrdu nove romanse.

image
Tonći Plazibat/Cropix

Rimac se u lipnju ove godine razveo od Katarine Lovrić. Vijest o razvodu bila je veliko iznenađenje

"Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci", kazali su tada za Slobodnu Dalmaciju zagrebački izvori.

Katarina je tada i otputovala iz Hrvatske kako bi imala svoj mir.

"Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu" - dodali su upućeni.

image

Mate Rimac i bivša supruga Katarina Lovrić

Marko Todorov/Cropix

Mate Rimac je u jednoj objavi na Facebooku otkrio da je visok 189 cm i da su u njegovom rodnom kraju, selu Lištane kod Livna, gotovo svi prijatelji još viši od njega!

"Visok sam 189 cm. Bilo gdje u svijetu - to bi bilo visoko. Ali u mom selu (Lištani, Livno, Bosna i Hercegovina) ja sam među najnižim momcima! Ovdje je svaka sekunda za mene neprocjenjiva. Pogotovo kad igram naš ekstremni sport – balote", napisao je tada.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2024 08:48