StoryEditorOCM
PanoramaPOTVRĐENA ŠUŠKANJA?

Mate Rimac ljubi lijepu Slavonku? Ispred njezine kuće na dan fešte snimljena njegova personalizirana Nevera

Piše MOZAIK SD
30. rujna 2024. - 13:33

Šuška se da Mate Rimac (36) ima novu djevojku, piše Index. Riječ je, navodno, o 29-godišnjoj Valentini Blažeković iz Donjeg Miholjca.

Rimac je, kako se navodi, proteklog vikenda bio u njenom rodnom Donjem Miholjcu na danu zaštitnika župe, tradicionalnoj proslavi u slavonskim mjestima.

Njegova personalizirana Nevera s tablicama Magla-1 viđena je parkirana u dvorištu njene obiteljske kuće, na iznenađenje stanovnika tog slavonskog gradića.

Kako se navodi, Valentina je na svom profilu na Facebooku objavljivala fotografije s Matom i njegovim automobilom, koje su mogli vidjeti samo njeni prijatelji na društvenoj mreži. U međuvremenu je sve zaključala za javnost. Po Miholjcu se već neko vrijeme šuška da im je Rimac novi "zet", a kad se Nevera pojavila u gradiću mnogi su to shvatili kao potvrdu nove romanse, piše Index, koji je objavio i fotografiju djevojke.

image
Cropix

Portal je za potvrdu ove priče kontaktirao i Valentinu Blažeković koja vodi marketinšku tvrtku, ali nije htjela "komentirati temu", baš kao ni Marta Longin iz odjela za odnose s javnošću Rimac Automobila. 

Podsjetimo, u lipnju ove godine saznalo se da se Mate Rimac razveo od Katarine Lovrić.

image

Vijest o razvodu Mate Rimca i Katarine Lovrić bila je veliko iznenađenje

Marko Todorov/Cropix

"Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci", kazali su tada za Slobodnu Dalmaciju zagrebački izvori.

Katarina je tada i otputovala iz Hrvatske kako bi imala svoj mir.

"Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu" - dodali su upućeni.

image

Mate Rimac s bivšom suprugom u Neveri

Goran Mehkek/Cropix
image

Rimac na predstavljanju robotaxija Verne

Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2024 13:52