StoryEditorOCM
DubrovnikNIGDJE MJESTA, NIGDJE KAZNE III.

Čitateljica ogorčena, u garaži Argentine sve po starom, najmanje dubrovačkih registracija!

Piše M. R. K.
12. lipnja 2024. - 13:18

Unatoč vašem tekstu od prošlog tjedna u garaži hotela Argentina se ništa nije promijenilo, javlja  nam i danas čitateljica koja je uporna u nastojanju da se nešto učini jer mi je, piše nam,  dosta zatvaranja očiju pred neradom parazitskih poduzeća koja žive na račun poreznih obveznika, a ne rade ništa.

Već smo pisali da je Grad s investitorom, Jadranskim luksuznim hotelima, dogovorio kako će se građanima s PPK karticama osigurati parking u garaži preko puta hotela. No ta je garaža, kako su nam poslali čitatelji i stanari te ulice, prepuna automobila od kojih su mnogi stranih registracijskih oznaka za koje znamo da ne mogu biti korisnici PPK kartice.

Garaža i ulice na Pločama pune stranih tablica, oni s PPK karticom kruže u potrazi za parkingom. Za stranim vjetrobranima nismo ugledali nijednu kaznu...

Radi se o problemu koji se rješava vrlo jednostavno i nije mi jasno tko je taj tko ne želi da se to i učini, piše čitateljica.

Iz Grada Dubrovnika o problemima s parkiranjem u garaži kod hotela Argentine, evo koga su prozvali

Odgovor koji su poslali iz Grada je potpuno besmislen i ne govori ništa.

 

Da, parking je u ingerenciji Sanitata koji ne stavlja kazne onima koji se nepropisno parkiraju i Prometno redarstvo nema veze s tim.Tako da je priča o nekim vozačima, koji pobjegnu dok dođe prometni redar, smiješna.

I dalje su taxi vozila na sve strane i niti malo ne zaziru ni od kakvih redara, piše čitateljica i moli da još jednom pokušamo utjecati na odgovorne jer građani dnevne obveze planiraju prema vremenu potrebnom za traženje parking mjesta koje redovito plaćaju. Čitateljica koja je poslala fotografije automobila koji nisu dubrovačkih registracijskih oznaka od jutros kaže da ne stanu sve u prilog.

17. lipanj 2024 05:27