StoryEditorOCM
RukometBRAVO ŽUPSKI RATNICI

Peti mjesec je baš za pet - pljeskalo se u Gruž, na velikom finalu, i Rukometnom klubu Ardiaei, prvaku južne skupine Druge lige!

Piše Tonči Vlašić
25. svibnja 2022. - 10:16
Rukometni klub Ardiaei - evo ih u crvenim majicama na tribinama Gruža. Bodrili su Jugaše skupa s ostalim gledateljima, a na poluvremenu se pljeskalo njima na ostvarenom uspjehuTonći Plazibat/Cropix

Čestitali su Jugaši na drugoj utakmici finala doigravanja za prvaka Hrvatske, prvoj utakmici finalne serije u svom Gružu košarkašicama Raguse, stolnotenisačima Libertas Marinkolora i nadama Vaterpolskog kluba Cavtat na osvajanju naslova državnog prvaka, a sedam dana poslije, kako je finalna serija otišla do četvrtog čina, te se još jednom igralo u Gružu, ugostili su Rukometni klub Ardiaei, najbolju momčad južne skupine Druge hrvatske lige, koji će iduće sezone igrati u većem rangu, drugom razredu hrvatskog rukometa. 

Župski ratnici su u svojoj prvoj godini postojanja naslov prvaka osvojili dva kola prije kraja. Uoči zadnjeg kola i gostovanja u Opuzenu jedini su bez poraza (želja im je to ostati). U poluvremenu utakmice Jug Adriatic osiguranje - Jadran Split nagrađeni su velikim pljeskom. 

Na kraju su oni, skupa sa svim ostalim gledateljima, zapljeskali Jugašima, koji su novom pobjedom, trećom ukupno u finalnoj seriji, stigli do 17. naslova prvaka Hrvatske, a ukupno 66. trofeja u svojoj povijesti!

Koliko samo radosti na hrvatskom jugu u zadnje vrijeme. Peti mjesec je baš za pet! 

27. travanj 2024 00:57