StoryEditorOCM
ZabavaASTROLOGIJA

Pročitajte svoj horoskop i saznajte što su vam zvijezde pripremile u idućih sedam dana!

Piše Kllea Wega/DV
19. veljače 2022. - 09:02

OVAN 21.03. – 20.04.

Čuvajte se loše procjene, pa i pohlepnosti koja bi mogla zamagliti vaše obzore i probuditi onu „tamnu“ stranu vaše naravi. Isplatit će vam se biti uporan, ali ne i tvrdoglav. Ne gubite energije na živciranje oko tračeva i „zločestih“ osoba jer ionako će istina izaći na svjetlo dana.

Ljubavni odnosi poprimit će novu dimenziju. Intuitivno razumijevanje, sporazumijevanje na nekoj dubljoj razini, komunikacija s malo riječi i općenito osjećaj «duhovne povezanosti» igrat će važnu ulogu. Ljubavni život će vam poprimiti nova obilježja. Voljet ćete i bit ćete voljeni.

Više odmora, sna i trenutaka u kojima ćete puniti baterije bit će nužno.

BIK 21.04. – 21.05.

I nadalje će vas pratiti inspirativnost i kreativnost. Pred vama su dani pomalo neobičnih susreta, a prijatelje i poznanike doživjet ćete u drugačijem svijetlu. Naplatit ćete stare dugove koje ste utjerivali sudskim putem.

Ljubavni život će okupirati vaše misli. Zaboravit ćete na prošle pustolovine, a neki od vas će krenuti u ozbiljnije vode. Osjećat ćete potrebu za skladnim, trajnim i sigurnim ljubavnim odnosom. Velika je mogućnost da jedno staro prijateljstvo preraste u nešto više.

Nemojte zanemarivati bolove u određenim dijelovima tijela, posebno obratite pažnju na bubrege.

BLIZANCI 22.05. – 21.06.

Nezavisnost, originalnost kreativna rješenja bit će osnovne odlike vašeg poslovanja. Iako ćete u nekim situacijama biti prinuđeni na djelovanje, stjecaj sretnih okolnosti osigurat će vam dobar vjetar u leđa. Pokažite više osjećaja za bližnje.

Iako će vaša ljubavna zbivanja bit obilježena strašću i romantikom, vi koji ste dugo u vezi, bivat ćete svjesniji nedostataka postojeće veze ili mana voljene osobe. Odlučite li se na avanturu ili bračni trokut, dobro razmislite.

Izbjegavajte jesti u kasnim večernjim satima, jer biste mogli dosta brzo dobiti na tjelesnoj težini.

RAK 22.06. – 22.07.

Iako vam vladavina Riba planetarno odgovara, još uvijek je potreban kompromis između želja i stvarnih mogućosti. Usmjerite se na preinake u poslovanju, bez velike ambicije da trenutno vaš rad donese zadovoljavajuće financijske rezultate.

Vaš ljubavni parter bit će prepun poslovnih planova gdje bi se vi mogli osjećati zapostavljeno. Planete će testirati snagu vaše ljubavi te sposobnost da zajednički prevladate neke izazove koji će biti tu da vas trgnu iz osjećajne letargije.

Pazite kako rukujete predmetima u kući i na poslu.

LAV 23.07. – 22.08.

Slika o vama koju će vam uzvraćati drugi neće se uvijek podudarati s vašom slikom o sebi. Prilagodba će biti jedino rješenje. Pokušajte se više usredotočiti na ono što činite, te izbjegavajte javne hvalospjeve, kako biste izbjegli ljubomoru suradnika.

Pojačani libido i emocije, kao i potreba za slobodom će vas voditi kroz ovaj tjedan. Vaša nestrpljivost će biti povećana pa biste mogli ulaziti i u neke rizične situacije, odnosno nećete moći odoljeti osobi koja nije slobodna. Mogli biste tim potezom narušiti si svoj mir.

Bit ćete izloženi povećanom stresu, preopterećeni odgovornostima i zahtjevima, a vaše će se rezervne snage i izdržljivost smanjiti.

DJEVICA 23.08 – 22.09.

Morat ćete vježbati sposobnost prilagodbe te naučiti prihvaćati neočekivane promjene i kako se u njima osjećati ugodno i opušteno. Financije neće biti besprijekorne, ali nema razloga za zabrinutost. Izbjegavajte da u trenucima neopreza posegnete za karticom.

Tjedan će biti pun uzburkanih osjećaja, ispunjen strastima i velikim očekivanjima, od kojih se neka i neće ostvariti. Ako vam se sviđa neka osoba prema kojoj iz nekih razloga ne možete jasno pokazati osjećaje, potiskivane strasti bit će kao tinjajući vulkan.

Više pozornosti posvetite grlu i glasnicama, osobito ako su to i inače vaše slabe točke.

VAGA 23.09. – 22.10.

U fazi ste kada ćete morati drugima pokazivati koliko možete, koliko vrijedite i što planirate za budućnost. Nažalost, nećete moći sačuvati svoju intimu od tuđe znatiželje, ali tome ćete biti i sami krivi. Vaše izjave drugi će pomno vagati i analizirati, zato pazite kome i gdje što govorite.

Misli i osjećaji vodit će vas prema ozbiljnoj i čvrstoj vezi. Ma koliko vas privlačile određene osobe, avanturisti, odnosno osobe koje će vam u razgovoru dati na znanje da njihov način života isključuje obveze, neće moći probuditi vaše zanimanje.

Pazite da odijevanje uskladite s vanjskom temperaturom.

ŠKORPION 23.10. – 21.11.

Nemir i nezadovoljstvo koje vas prati već neko vrijeme mogao bi izbit na površinu u svojoj punoj snazi. Pokušajte zadržati konce u svojim rukama i suzdržati se od naglih reakcija kako se ne biste prekomjerno iscrpili, a i izazvali „rat „ u vodećim strukturama tvrtke.

Spoj planeta bit će vam od velike pomoći u potrazi za novim izvorima užitaka. Poželite li se češćih izlazaka, prijatelji će vam se rado odazivati vašim prijedlozima. Kroz druženja brzo ćete zaboravljati svakodnevne brige i posezati za nepresušnim izvorima zadovoljstva.

Nemojte bespotrebno ugrožavati imunitet. Hranite se redovito i zdravo.

STRIJELAC 22.11. – 21.12.

Tjedan će biti osobit po novim poslovnim ponudama koje za sobom povlače nove mogućnosti. Jedan posao donosi drugi i tako se nastavlja višemjesečni lanac vašeg zapaženog poslovanja. Mogli biste i zaraditi osjetno više, no i troškovi neće biti zanemarivi.

Ljubavna zbivanja bit će čvrsto isprepletena s vašim osjećajem koliko ste voljeni. Što ćete više biti uvjereniji u osjećaje druge strane, to ćete s više žara se prepuštati svojim osjećajima. U snažnom toplom zagrljaju dosegnut ćete neslućene visine.

Unutarnji nemir tražit će prikladan ventil. Pronađite ga u hobiju i sportu.

JARAC 22.12. – 20.01.

Iskoristite idealan tajming u pokretanju planiranih projekata, a i naplatu potraživanja. Rad će vam predstavljati zadovoljstvo, a motivacije i ideja vam neće nedostajati. Polazit će vam za rukom otkriti i izvjestan šarm i u dosadnim, svakodnevnim rutinskim aktivnostima.

Privlačit će vas osobe koje rado čine usluge i vole pomagati drugima. Na sličan način ćete se i sami odnositi prema voljenima. Romantika će ustupiti mjesto racionalnijem pristupu, a vi ćete biti skloniji praktičnim ljubavnim rješenjima.

Nemojte nikud žuriti i čuvajte se oštrih, vrućih predmeta te naglih pokreta.

VODENJAK 21.01. – 18.02.

Sami ćete snositi odgovornost za ishode mnogih situacija. Ma koliko se vama činilo da nemate utjecaja na svakodnevna zbivanja, mnogo toga ovisit će o vama samima. Vaša snaga ležat će u sposobnosti promišljanja i odlukama koje ćete donijeti srcem.

Iako baš ne pretjerano emotivno zadovoljni, trudit ćete se uživat u životu punim plućima. Zov avantura i promjene neodoljivo će vas privlačiti i bit ćete skloni impulzivnim i odvažnim odlukama i postupcima. Nisu isključeni ljubavni trokuti kao ni strastvene romanse na jednom poslovnom putovanju.

Mnoge vaše tegobe bit će odraz psihičkog stanja i akumuliranog stresa.

RIBE 19.02. – 20.03.

Osobna aktivnost bit će neophodna u predstojećem tjednu. Ne oslanjajte se na druge i ne očekujte ničiju pomoć, najbolje rezultate, uz najmanje živciranja postići ćete zavrnete li rukave i krenete u akciju. Ne odgađajte djelovanje, jer je razdoblje pogodno za kreiranje željenih uvjeta.

Na pomolu je ispunjenje davne ljubavne želje. Susret s partnerom koji će zadovoljiti vaše potrebe moguć je na mjestima na kojima provodite slobodno vrijeme. Ako ste osamljeni, uzmite stvari u svoje ruke. Bit ćete pobjednici iako vam to ne bude izgledalo na prvi pogled.

Dosta pažnje polagat ćete na duhovnu obnovu. Bit će vam važna vjera u nekog ili nešto.

05. srpanj 2024 19:43