StoryEditorOCM
ZagoraMOŽE LI GORE?!

Vozači, očekujte kaos na glavnoj cesti kroz Zagoru: zatvoren ulaz u Sinj i važna dionica prema Zagrebu, evo kako zaobići

Piše Dalmacija SD
27. svibnja 2024. - 08:49

Svi vozači i njihovi suputnici koji od danas kreću iz Splita u smjeru Zagore, točnije državnom cestom prema Sinju i Vrlici kako bi se domogli Knina i dalje prema Lici i Zagrebu, suočit će se s dvjema problematičnim točkama.

Počeli su radovi na izgradnji kanalizacijskig sustava u Brnazama, kao i rekonstrukcija prometnice kroz Vrliku. Zbog toga je sav tranzitni promet preusmjeren na obilazni pravac, a lokalni će se, kako doznajemo, voditi neuvjetnim lokalnim cestama.

Konkretno, u Brnazama će kao "obilaznica" poslužiti trasa nekadašnje uskotražne željezničke pruge - Sinjske rere, s nizom lokalnih i kućnih priključaka, što bi moglo biti opasno za sve sudionike u prometu.

Iz Zagore prema Splitu ovog ljeta će se voziti satima: glavna cesta će se zbog radova izmjestiti na trasu Sinjske rere!?

Također, zbog rekonstrukcije dionice državne ceste Split - Knin - Zagreb koji predstavlja obilaznicu Vrlike, i taj će dio biti zatvoren za vozila.

- Zbog radova u mjestima Brnaze i Vrlika preusmjerava se tranzitni promet s državne ceste 1 na obilazni pravac. Obilazak je Klis Grlo – Muć – Drniš – Knin i obratno - naglašavaju iz Hrvatskog autokluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 08:49