StoryEditorOCM
ZdSelfie'BIO BI IZVRSTAN DIDA'

Ella je još 'duplić', a Danijelu su pukle emocije, pa je dirljivim statusom o Dinu raznježila pratitelje

Piše PSD
9. studenog 2017. - 15:21
danijela

Ella Dvornik oporavlja se u privatnoj bolnici nakon dehidracije koja je nastupila kao posljedica pretjeranog povraćanja, a zabrinuti pratitelji puni su pitanja, savjeta i želja. Zanima ih svaki novi korak, svaka promjena, vijest, a o svemu ih Ella vrijedno obavještava.

Kada to pak ne radi Ella, tu je Danijela, koja vrlo intenzivno proživljava kćerine zadnje trenutke trudnoće. Sjetila se, naravno,  Dina, koji im je svima u mislima, a u ovakvim trenutcima sigurno najteže podnose njegovo odsutstvo.

"Ovih dana napetosti i iščekivanja, stalno mi je Dino u mislima. Zateknem se u razmišljanjima što bi bilo kad bi bilo. Vidim ga kako nam podiže atmosferu, vjerojatno bi u bolnici bio show! Tako bi on prikrivao svoju nervozu. Ali bilo bi smijeha. Jako sam tužna što to nije dočekao. Bio bi izvrstan 'dida'", napisala je Danijela na svome Instagramu.


Emotivni status raznježio je mnoge, neke i rasplakao, a mnogi su se fanovi nostalgično prisjetili Dina, njegovih pjesama i pozitivnoga duha.

"Dino je zaista bio genije i ispred svog vremena. Kad god ulovim vremena pustim njegove pjesme i uživam", komentirali su.

"Rasplakala si me."

"Sve ima neke svoje razloge, nekad nama teško razumljive...vjerujem da je ipak uz vas...tu negdje iza svakog osmijeha."

"Divne ste... a ja u suzama jer ni moj otac nije dočekao moje dijete", proradile su emocije.

24. travanj 2024 21:26