StoryEditorOCM
Zadar plusPOSLUŠAJTE

Zadarski reper Pećo predstavlja "Vice City" - prvi singl s nadolazećeg albuma "Sparina"!

Piše Zadarski.hr
10. svibnja 2024. - 13:24

Zadar, kameni grad na obali Jadranskog mora, nije poznat samo po svojoj impresivnoj arhitekturi i bogatoj povijesti, već i kao inspirativno okruženje za mnoge umjetnike, kreativce i glazbenike poput Tomislava Pećarića, u hip-hop krugovima kratko i jasno poznatijeg kao Pećo.

Njegov nadolazeći album donosi Sparinu dalmatinskih ljeta, uranjajući slušatelje u ritmove koji jednostavno tjeraju na opuštanje i uživanje. Ova glazbena poslastica biti će savršen soundtrack za vruće ljetne dane, jutra provedena na Rivi ili noći po gradskim kaletama.

Pećo je otkrio da je inspiracija za ovaj album došla iz mnogobrojnih ljeta provedenih u fjaci, iz sunca, mora i neizmjernog osjećaja slobode koji donosi ljeto. Kroz beatove i rime, Pećo dijeli svoje osobne priče i emocije te ulazi duboko u mentalitet Dalmacije, stvarajući glazbu koja će biti neizbježan dio playlista ljubitelja hip-hopa diljem zemlje.

U isčekivanju izlaska ovog albuma, Pećo je objavio video spot za pjesmu „Vice City“, prvi singl sa „Sparine“, izdavača Rokionaa Entertainment. Ljubitelji hip-hopa, kako iz Zadra tako i iz cijele Hrvatske, s nestrpljenjem čekaju da se ljetne note ‘‘Sparine‘‘ prošire diljem zemlje i dalje, ostavljajući svoj neizbrisiv pečat na glazbenoj sceni.

08. lipanj 2024 14:35