StoryEditorOCM
Zadar plusINFOBIP SHIFT

Za Višnjiku je jutros počela najveća developerska konferencija u jugoistočnoj Europi! U Zadar je stiglo 50 govornika i više od četiri tisuće posjetitelja

Piše Zadarski.hr
19. rujna 2022. - 13:51

Danas je počeo Infobip Shift, najveća developerska konferencija u jugoistočnoj Europi koja se 19. i 20. rujna održava na  Višnjiku. Jedanaesto izdanje ove prepoznatljive developerske konferencije donosi još višu produkcijsku razinu i najbogatiji program dosad.

Inovativni hrvatski i međunarodni startupi predstavit će se na pozornici Startup Tribe.

O kriptovalutama, blockchainu, NFT-ovima, fintechu i drugim aktualnim tech temama raspravljat će se u Web3 dvorani. U posebnoj Expo dvorani smjestit će se štandovi kompanija iz cijelog svijeta koje će se predstaviti potencijalnim poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Najavljeno je 50 govornika,  više od 4.000 posjetitelja uživo te više od 10.000 online. Posjetitelji će se tijekom ova dva dana konferencije na predavanjima, radionicama i panel raspravama moći upoznati s najnovijim tehnologijama, razmijeniti znanja i započeti nove poslovne suradnje, a sve u jednoj opuštenoj, ljetnoj atmosferi koja obilježava Infobip Shift.

Program Infobip Shifta održat će u svim dvoranama Višnjika, kao i na dva vanjska prostora. Na glavnoj pozornici predavanja će održati predstavnici vrha svjetske IT industrije i vodećih svjetskih tehnoloških kompanija.

01. lipanj 2024 23:52