StoryEditorOCM
Zadar plusSUBOTNJE JUTRO

Šušur na Trgu Petra Zoranića, održana manifestacija "100% EU fondovi", novi mural obišao i ministar Erlić

Piše I. I.
12. listopada 2024. - 17:53

Na Trgu Petra Zoranića u subotu ujutro održano je događanje "100% EU fondovi", kojeg je organiziralo Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Gradom Zadrom, Zadarskom županijom, Agencijom za razvoj Zadarske županije – ZADRA NOVA i brojnim partnerima.

Održan je prigodan program za sve uzraste i predstavljeni dosadašnji rezultati korištenja EU fondova u gradu Zadru i Zadarskoj županiji te dio uspješnih korisnika ovih sredstava. 

Druženju s građanima pridružio se i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić, zadarski gradonačelnik Branko Dukić, zamjenik zadarskog župana Šime Vicković te ravnateljica Agencije za razvoj Zadarske županije – ZADRA NOVA Marina Dujmović Vuković.

Ministar Erlić obišao je i novi mural na adresi Šime Vitasovića 1 koji je, kao podsjetnik na ulaganja iz EU fondova u grad Zadar i Zadarsku županiju, izrađen na lokaciji koja će u narednom vremenu, zahvaljujući sufinanciranju sredstvima EU fondova, biti rekonstruirana u prostor za transfer znanja i tehnologija te osmišljavanje pametnih i održivih rješenja za potrebe gospodarstva i drugih dionika.

17. listopad 2024 00:13