StoryEditorOCM
Zadar plus‘FESTA ITALIANA‘

Pridružite nam se na večeri posvećenoj očaravajućim ljepotama Italije. Očekuje vas bogat izbor autentične talijanske kuhinje

Piše Sponzorirani sadržaj
24. travnja 2024. - 18:42

Zvuk strastvenih talijanskih klasika, miris najbolje talijanske hrane i osjećaj topline i veselja što se širi prostorijom – sve ovo nas čeka sljedećeg petka, 3. svibnja, kada restoran A’mare postaje pravi mali kutak Italije. Pridružite nam se na ‘Festa Italiana’ – večeri posvećenoj očaravajućim ljepotama Italije.

image

Festa Italiana u restoranu A‘mare

A‘mare/

Uronite u atmosferu koja odiše Italijom: očekuje vas bogat izbor autentične talijanske kuhinje, sve začinjeno s ljubavlju i pažnjom prema detaljima. Širok asortiman pića i osvježavajući kokteli savršeni su za zagrijavanje pred večer punu uživanja i plesa. Za ritam će se pobrinuti DJ RKOMA, čije će pažljivo odabrane melodije pratiti vaše plesne korake.

Cijena ulaznice iznosi 25 eura i uključuje selekciju hrane i pića dobrodošlice. Ulaznice su dostupne za kupnju na recepciji hotela A’mare, gdje se restoran i nalazi. Ukoliko želite osigurati mjesto za stolom, molimo vas da kontaktirate restoran pozivom na broj 099 737 0562.

Pridružite nam se u restoranu A’mare i doživite noć kao nijednu drugu - noć kada se slavi život, ljubav i nezaboravni okusi Italije. Ci vediamo!

image

Festa Italiana u restoranu A‘mare

A‘mare/
03. svibanj 2024 09:28