StoryEditorOCM
Zadar plus#OSTANIDOMA

Poznatna zadarska manekenka nedavno se vratila iz Dominikanske Republike. Dane u samoizolaciji provodi plešući s - metlom!

Piše Matea Gugić
23. ožujka 2020. - 22:00

Najpoznatija zadarska manekenka i fotomodel svjetskog renomea, Nevena Dujmović Prizmić, prije sedam dana vratila se sa snimanja iz Dominikanske Republike i od tad se nalazi u samoizolaciji. Upitali smo je kako provodi vrijeme „spašavajući svijet u pidžami" i što sve radi da vrijeme brže prođe?
- Oko mene nema nikoga, sama sam u stanu, ne izlazim i ne primam posjete. Osim mog vjernog dostavljača hrane! Ne bi virovali, ali nije mi teško. Navikla sam na ovakav način života već godinama. Dobro, ne baš na dio da ne izlazim iz kuće i ne družim se, već na samački život koji nije stran na snimanjima. Često sam sama u stanu, apartmanu, kući ili hotelu,  tako da mi je ovo skroz ok. Mislim da je mojoj obitelji puno teže ovo sve palo nego meni – govori Nevena koja dodaje da joj mobitel ovih sedam dana nije stao zvoniti.

- Bilo pozivi ili poruke, cili božji dan zvrcka! Moji provjeravaju kako sam, frendice se druže sa mnom na virtualnim kavama kad već ne možemo van i kad ne rade kafiće, brat iz Australije provjerava stanje kod nas te donosi update iz Adelaida, ali i prijatelji iz cilog svita žele podijeliti situacijama u njihovim zemljama... Tako da ja mobitel ne skidam s punjača! – kroz smijeh prepričava Nevena.

image
Neveni u samoizolaciji nikad nije dosadno
Privatni Album


Ipak, ne provodi baš cijele dane na mobitelu. Kako nam je rekla, ima prekrasan travnjak oko kuće koji joj je ovih dana glavna zanimacija.

- Pokosila sam ga, pognojila i zalila... Baš kao prava mala bodulica! Kuća je dosta velika pa je treba i urediti, odnosno očistiti i održavati čistom. A opet, nekako čovik u svoj ovoj nevolji nađe vrimena za sve! Svako se jutro dižem oko 9, 9:30 sati, obavim svoju rutinu, pa prčkam po mobitelu do ručka. Osim, naravno, najnovijih vijesti vezanih uz virus i ponašanje, često sam na neizostavnim društvenim mrežama gdje me nasmijavaju dragi ljudi. Ručak spremim sama (hvala bogu pa kuham samo za sebe haha), a nekad mi ga već gotovog donese muž. Do sad su bili divni, sunčani dani, pa se nakon ručka malo sunčala na terasi uz knjigu. Kad postane hladnije, vraćam se u kuću vježbati yogu za koju napokon imam vremena (grozna sam po tom pitanju, vježbanje i rastezanje mi je nešto najteže u životu haha). Popodne nekako prođe uz to već spomenuto virtualno druženje s prijateljima, i eto, brzo dođe večer i tuširanje i spremanja večere. Nakon toga, prebacim se na kauč uz Netflix provedem ostatak večeri prije nego zaspem – opisala nam je Nevena svoj dan i zaključila kako joj zapravo dani brzo prolaze.

- Nadam se i vama! Oni koji me prate na Instagramu vide moje gluposti zato znaju zašto meni dani brzo lete ha ha – nasmijala se Nevena i poručila svima za kraj da ostanu doma.



- Svi smo sad u istoj pašti, budite strpljivi, budite doma sa svojima i držite se reda! #Ostanitedoma. Napravite generalku, opiturajte zidove, sredite ormare, odvojite robu koji nikad ne nosite i poklonite je .. Naspavajte se, čitajte, igrajte karte i druge društvene igre, gledajte serije i filmove koje ste oduvijek htjeli, a niste do sad imali vremena. Samo strpljivo. OSTANITE DOMA! I STANITE DALJE OD LJUDI! – poručila je Nevena.

20. travanj 2024 01:36