StoryEditorOCM
Zadar plusOSMO IZDANJE

Izvedbom chefa Mladena Križanovića i koncertom Damira Urbana treći dan Tuna, Sushi & Wine Festivala privukao brojne goste!

Piše B. S.
8. travnja 2024. - 09:23

Osmo izdanje Tuna, Sushi & Wine Festivala nastavljeno je u u nedjelju izvedbom chefa Mladena Križanovića "Sushi - jadranska riba i japanska izvrsnost", a u večernjim satima i koncertom Damira Urbana 

Program će se danas, 8. travnja, nastaviti u 9.30 sati kada će se sve do 17 sati u Koncertnoj dvorani „Blagoje Bersa” u Kneževoj palači održavati Znanstveno stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem posvećen marikulturi u Jadranskom moru.

Od 11 do 14 sati slijedi  "Dalmatinska tradicija" u izvedbi chefa Hrvoja Zirojevića, te radionica izrade origamija „Drvo dobrih želja“, predavačice Sanja Srbljinović – Čuček (besplatne radionice moguće je pohađati u 11 h, 12 h i 13 h)

Od 17 do 18:30 sati u programu je i “Back to Roots” radionica upoznavanja autohtonih vinskih sorti Zadarske županije.

Ovogodišnji Tuna, Sushi & Wine Festival održava se od 5. do 10. travnja u Zadru. Morski specijaliteti, uključujući najkvalitetniju plavoperajnu tunu na svijetu, prepoznati su gastronomski brand zbog čega je ovaj festival osobito značajan.

29. travanj 2024 22:52