StoryEditorOCM
Zadar plus12 DANA HUMANOSTI

Humanitarna udruga Antonio Jurjević za potrebitu djecu Zadarske županije prikupila preko 260 tisuća kuna, a građanima poručuju: HVALA!

Piše Zadarski.hr
27. rujna 2022. - 12:55

Humanitarna udruga Antonio Jurjević je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila koliko su novaca prikupili na 6. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević. Riječ je o 264.442,24 kuna prikupljenih od donacija građana. Objavu Humanitarne udruge Antonio Jurjević prenosimo u cijelosti. 

- Ovu objavu ne možemo započeti drugačije nego s jednim velikim HVALA. Hvala svim dragim ljudima koji su na bilo koji način bili dio naše manifestacije jer smo uz vašu pomoć uspjeli ljestvicu podignuti još malo više. Na 6. Memorijalno-humanitarnom turniru Antonio Jurjević uspjeli smo prikupiti ogromnih 264.442,24 kuna!

Nakon dvije godine ograničenja zbog epidemioloških mjera napokon smo dočekali i to da turnir može zasjati u svom punom sjaju. Dvanaest dana nesebičnosti, humanosti i pozitivne energije eruptiralo je posljednji dan turnira na koncertru Giuliana i Diktatora, koji je bio mali poklon od nas za vas.

U sklopu humanitarnog turnira organizirana je i humanitarna akcija za Udrugu za autizam Zadar. Sav prihod prikupljen od kotizacija, 40.950,40 kuna, uplaćen je Udruzi za pomoć u njihovom radu.

Od donacija građana od hrane i pića prikupljeno je 264.442,24 kuna. To je svota s kojom ćemo raspolagati u narednih godinu dana te će biti donirana potrebitoj djeci Zadarske županije. Još jedan put hvala Vam dragi ljudi što ste skupa s nama prikupili sredstva s kojima ćemo pomoći našim najmlađima i tako im dati nadu za bolje sutra.

Hvala i svim našim dragim sponzorima koji su nam vjetar u leđa već godinama i bez kojih bi naš posao bio znatno otežan.

Veliki pozdrav svima i vidimo se dogodine na 7. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević kada ćemo, nadamo se, prebaciti brojku od milijun kuna donacija.

#pamtimsamosretnedane

19. travanj 2024 11:39