StoryEditorOCM

SMART LIFT Jesu li i za vas ove tri značajke najvažnije pri odabiru taxi prijevoza?

Piše Promo
29. prosinca 2023. - 12:48

Dobrodošli u Smart Lift, revolucionarnu aplikaciju za taxi prijevoz koja je osmišljena kako bi vam pružila vrhunsko iskustvo uz istovremeno održavanje prihvatljivih troškova prijevoza, neovisno o vašem prebivalištu.

Tri ključna zaključka naših istraživanja, provedenog putem neposrednog upitnika korisnika taxi usluge:

1. Korištenje aplikacije nudi predvidljive troškove: aplikacije se čine povoljnijim izborom za potrošače jer omogućuju predvidljivost troškova prijevoza. Nemogućnost doživljaja „cjenkanja“, kao u slučaju klasičnog prijevoza, postaje prošlost.

2. Usporedba s klasičnim prijevozom izvan grada: klasični taxi prijevoz posebno je koristan za osobe s prebivalištem izvan grada ili na perifernim područjima, no cijene mogu biti i do 30% više, što predstavlja izazov za korisnike.

3. Izazov otkazivanja vožnji: otkazivanje vožnji postaje sve prisutniji problem kod korištenja aplikacija, što rezultira negativnim iskustvima korisnika.

Zaključak:

Naša su istraživanja poslužila kao ključna podloga za razvoj aplikacije Smart Lift. Smart Lift objedinjuje prednosti predvidljivosti cijena prijevoza te uključuje dodatnu opciju cjenkanja, čime se otvara mogućnost smanjenja cijene prijevoza za do 20%. U našu poslovnu politiku integrirano je načelo nediskriminacije, što osigurava dolazak taksija i u periferne dijelove grada ili izvan njega.

Naposljetku, Smart Lift jamči da će svaka prihvaćena vožnja biti i izvršena.

Putujte sa stilom uz Smart Lift – vašu pametnu opciju za taxi prijevoz!

01. svibanj 2024 10:24