StoryEditorOCM
VremeplovSUPERNOVA

Proljetna kupovina još je bolja uz odlične uštede

Piše Promo
12. travnja 2024. - 09:28

Novo izdanje Super subote 13. travnja donosi sjajne popuste, a planirate li proljetni shopping, uz super uštede možete nabaviti sve potrebno za nadolazeće tople i sunčane dane.

U toplim i sve dužim danima već uvelike uživamo i krajnje je vrijeme za nove modne kombinacije, vraćanje sportskim aktivnostima na otvorenom, a odraditi možete i dugo željeni makeover doma. Za sve vaše želje i ideje tu je bogata ponuda trgovina centra Supernova Zadar, a uz ponude koje donosi Super subota i uštede će biti odlične.

Na odabrane artikle Calzedonia vam sprema do 50 % popusta dok ćete fantastične kombinacije za proljeće pronaći u Desigualu i to uz 30 % na odabrane artikle i dodatnih 10 % za članove Amigo kluba. U Galileu vas čeka akcija 2+1 gratis na većinu asortimana, a Fashion&Friends časti s 20 % popusta na cjelokupnu kupovinu iznad 15 €. Nove modne kombinacije upotpunite trendi obućom iz Humanica uz 20 % popusta prilikom kupovine 2 ili više artikla, a nabavite i nezaobilazan nakit brenda Borboleta jer očekuju vas 20 % niže cijene artikala iz Classic i Candy kolekcije.

Šetnja, trčanje ili planinarenje aktivnosti su zbog kojih se najviše veselimo proljeću pa se za novu sezonu opremite u Adidasu uz 20 % popusta na kupnju iznad 30 € ili u Hervisu uz posebnu akciju 1 komad 10 %, 2 komada 15 %, 3 komada i više 20 % popusta. Aktivnostima na otvorenom vesele se i najmlađi pa, ako ste u potrazi za biciklima, rolama, romobilima ili guralicama, svakako provjerite ponudu specijaliziranih trgovina za djecu. Baby Center vam nudi 15 % za dva i više artikla po redovnim cijenama, a Magic Baby vam isti popust nudi na cjelokupan asortiman. Iz akcija su izuzeti pojedini brendovi o čemu će vas informirati ljubazno osoblje trgovina.

Cjelokupan popis popusta i ovoga vas puta čeka na web stranici centra, a nakon što pripremite popis za kupovinu, uživajte u fantastičnom izboru i super uštedama. Vidimo se u subotu, 13. travnja na još jednoj Super suboti.

29. travanj 2024 20:04