StoryEditorOCM
VremeplovNE PROPUSTITE

Novi broj Stila donosi nove trendove, otkriva najbolja mjesta za uživanje i recepte za najfinije uskrsne specijalitete

Piše Stil
20. ožujka 2024. - 14:20

Ovom se vikendu posebno veselimo jer nam donosi novi broj Stila, koji pršti od proljetne energije.

U našem novom proljetnom specijalu, koji vam poklanjamo u subotu uz Slobodnu Dalmaciju, donosimo vam najveće modne trendove sezone, predlažemo zgodne nove stvari za čitanje i gledanje, vodimo vas u novootvorene restorane i podsjećamo vas na neke dobre, stare, a s obzirom na to da nam se primiče Uskrs, pobrinuli smo se i za pozamašnu zbirku recepata za prigodna jela.

Zvijezda naše Ćakule je Deni Srdoč, nadareni i simpatični chefom s kojim smo popričali o izazovima njegove profesije, a dao nam je i par vrlo korisnih savjeta za pripremu hrane.

Lijepo smo se napričali i sa zvijezdom naše naslovnice, Ivanom Gudelj Tešijom, glumicom splitskog Gradskog kazališta mladih, čiji profil Lapapanje već dugo pratimo na Instagramu. Bila je to slatka malu ćakulicu o spizi, receptima, kuhanju i još koječemu, a dobili smo i recepte koje se, vjerujemo, isplati isprobati.

Popričali smo i s našom najuspješnijom gastro influencericom Marijom Mazalin, koja nam je otkrila kako je postigla zavidnu vojsku pratitelja, kako bira sadržaj koji će objaviti i kako je jednim dalmatinskim specijalitetom oduševila svoje ukućane. Naravno, dobili smo recept.

Ovog smo se puta baš raspisali o spizi pa smo posjetili smo jedan novi splitski restoran o kojem svi pričaju, a dobili smo i recept za jedan skoro zaboravljeni specijalitet Dalmatinske zagore.

No obradili smo i druge teme. Aktualnu Štoriju potpisuje Marija Vuković koja je razradila problematiku oko dupe proizvoda, svakako pročitajte i priču Olgice Grizelj-Ivić o splitskoj profesorici matematike zaljubljenoj u kukičanje, a predstavit ćemo vam još tri kreativne Dalmatinske čije su nas rukotvorine oduševile.

Nismo zaboravili ni interijere - zavirite li u novi Stil doznat ćete sve o teoriji neočekivane crvene boje uz pomoć koje ćete uz malo truda postići upečatljiv efekt u svakoj prostoriji kojoj treba mali proljetni makeover.

 

 

01. travanj 2024 18:50