StoryEditorOCM
ViralTREĆE DIJETE

Tko su članovi obitelji Lepe Brene o kojima se malo zna? Ima stariju sestru koja godinama živi u Kanadi, brat Faruk nastupao je u jednom srpskom showu

Piše M.P.
1. veljače 2021. - 21:41

O glazbenoj karijeri Lepe Brene zna se sve, što se ne može kazati i za njen privatni život. Veliki broj ljudi vjerojatno ni ne zna da je Lepa Brena, rođena kao Fahreta Jahić, treće dijete u obitelji, stigla je nakon brata Faruka i sestre Fakete.

Faketa se danas rijetko pojavljuje u javnosti, pogotovo što živi na drugom kraju svijeta a zanimljivo je da su ona kao i brat Faruk veliki talenti za pjevanje. Bez obzira na talent, ni jedno ni drugo nikada nisu krenuli u glazbene vode.

Faketa danas ima dvije kćeri, a ona i njen suprug Zoran dva desetljeća žive u Kanadi.

Faruk je nastupio u srpskoj inačici showa 'Nikad nije kasno'. Riječ je o je glazbenom showu u kojem natjecatelji stariji od 40 godina pokazuju svoje vokalne sposobnosti. Faruk se tamo natjecao prije nekoliko godina, a sestra Brena mu je tada bila velika podrška.

Jučer, u nedjelju, pojavio se kao gost u istoimenoj emisiji te progovorio o svom odnosu sa sestrom. Kazao je kako mu ne smeta što nije proživio slavu kakvu je imala njegova sestra Lepa Brena.

'Otkako znam za sebe, naša majka je lijepo pjevala sevdalinke. Faketa je počela pjevati prije mene, onda moj brat pa tek onda ja - kazala je još prije za medije Lepa Brena.

09. svibanj 2024 04:41