StoryEditor
ViralKREATIVNA DO JAJA

Svi su pričali i komentirali Ellino ogoljeno međunožje na partyju, Dvornikova zaustavila ćakule i precizno objasnila što je učinila s gaćicama

Piše Mozaik SD
8. lipnja 2022. - 17:03

Tako je bilo i s njenim tatom, Ella Dvornik ima takvu karizmu da ostavlja dojam gdje god da se pojavi. I u kojoj god ulozi.

Za Dina nije bilo bitno pjeva li, snima li spot, nastupa li ili je samo prisutan. Bilo je nemoguće ne primijetiti ga, ne notirati u izvještaju.

Tako je i s Ellom, bilo da je predavačica na faksu ili voditeljica radionica, bilo da "influensa" na Instagramu ili naprosto obuče haljinu, ona uvijek postane vijest.

Tako je i ovom zgodom, nakon što se na rođendanskom partyju poznatog časopisa pojavila u vrlo atraktivnoj haljini s potpisom Krie Designa koja je bila toliko "otvorena" da je smjesta razvila raspravu je li Ella nosila gaćice ili ne.

Toj je raspravi vrlo rado kumovala i sama Ella, koju zabavlja podizanje prašine, koja je objavila na svom profilu kratki video, na kojem se njezina bijela haljina vidi "iz svih kantuna", pa tako i iz onog bočnog, što je, očekivano, polučilo brojne reakcije.

image

Ella Dvornik u haljini koja je izazvala veliki interes

Instagram Screenshot


"Rasturila sestrice! ???", "Vidi se da su teška vremena, ni za gaće se nema" - komentirale su pratiteljice.

"Imam gaće al' sam lukava?" - uzvratila je Ella.

"Ljepljivu trakicu imaš onda" - pretpostavila je komentatorica.

image

Screenshot Instagram

/Slobodna Dalmacija


A Ella je odlučila stati na kraj nagađanjima i jednostavno objasnila što je napravila:

"Samo sam skupila gaće naprijed i zavezala onom žicom koju dobiješ kad kupiš tost ??????! Kreativna sam do jaja ahahaha".

Žica o kojoj Ella priča je ona savitljiva, kojom su uglavnom vezani proizvodi poput kruha u vrećicama, čaja, tjestenine..., koje omogućuju zadržavanje svježine proizvoda i nakon otvaranja.

Dobra ideja, kad zatreba!

Na partyju se, inače, družila s brojnim zvijezdama iz regije, a s puno emocija je opisala konačno upoznavanje sa glazbenicom Sarom Jo, koja će u srpnju nastupati na splitskom Fusion festivalu.

 

 

18. kolovoz 2022 12:46