StoryEditorOCM
ViralON JE TOGA VRIJEDAN

‘Svašta smo prošli zajedno!‘: Marijana Batinić čak ni na vlastitom piru. Sad je to napravila za posebnog muškarca u svom životu!

Piše Mozaik SD
10. lipnja 2022. - 20:33

"Ljubavi promijenit ćemo ime" naziv je senzualne, iskrene i nježne balade kojom se Marko Tolja predstavlja na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Tekst i glazbu potpisuje Ante Pecotić, a aranžman Bojan Šalamon - Shallaa.

Za pjesmu je ovih dana snimljen i videospot, u kojemu je glavnu ulogu dobila Markova dugogodišnja prijateljica, Splićanka Marijana Batinić.

Ideja se rodila, naime, dok je Tolja pomagao Marijani da se pripremi za pjevačke izvedbe u RTL-ovu showu "Masked Singer".

"Dok smo se pripremali za 'Masked Singer', preslušavali smo i njegove nove pjesme, pa je Marku sinula ideja da se pojavim u spotu ove divne balade.

Što se mene tiče, ovo je idealna pjesma za prvi ples na vjenčanju te smo se zakačili za trag o meni iz emisije, odnosno, činjenicu da nikad u životu nisam odjenula vjenčanicu!


Zato u spotu nosim nešto novo, nešto staro i nešto posuđeno, a vjenčanicu sam posudila od Matije Vuice" - otkrila je Marijana.

image
/Slobodna Dalmacija
image
/Slobodna Dalmacija


Spot je snimljen u Rovinju, a u njemu se Marijana pojavljuje i u kreacijama vlastitog modnog branda IKona.

Marko je rekao ponešto više o dugogodišnjem, velikom prijateljstvu koje ga vezuje uz simpatičnu Splićanku.

"U životu smo svašta prošli zajedno, bili smo cimeri, Marijana mi je jedno vrijeme bila menadžerica, tu su i obiteljska druženja, putovanja…

Zato je snimanje spota za nas samo još jedan ludi dan, od mnogih koje smo zajedno doživjeli! Ipak, iznenadilo me kakva je pozerica i profesionalka, kao da spotove snima na tjednoj bazi" - komentirao je Tolja.

image
/Slobodna Dalmacija
19. travanj 2024 02:26