StoryEditorOCM
ViralŽIVOT NA VAGI

Splićanka nakon ispadanja iz showa: ‘Lina Maja‘ je uspjela, u finalu ćete me vidjeti s manje od sto kilograma. Kod nekih to budi negativne emocije...

Piše Vinko Paić/SD
30. studenog 2020. - 14:37

Splićanka Maja Milan (25) posljednja je u nizu kandidata koji su napustili popularni show RTL-a "Život na vagi". Simpatična Maja put rodnog Splita otišla je lakša za gotovo trideset kilograma, u show je, naime, ušla sa 138,6 kilograma, a prigodom prvog predstavljanja lavinu komentara izazvala je njezina izjava kako bi, dok je radila kao dostavljačica hrane, znala tu i tamo izvaditi iz kutije poneki ćevap i pojesti ga.

– Ipak nije mala stvar izgubiti 30 kilograma. Ma prezadovoljna sam i sretna što sam se prijavila jer ovakav rezultat sama ne bih nikad postigla, a kamoli za dva i pol mjeseca – kazala nam je.

Iako je u emisiji rekla da strahuje od toga da će je Splićani jednom kad iziđe iz kuće gađati pomama s obzirom da se jedva prisiljavala da ih jede, smije se i priznaje da takvih situacija nije bilo.

– Reakcije su pozitivne, svi me podržavaju i žele da i u budućnosti ovako nastavim i ne vratim se na staro. Ima dosta onih koji me promatraju sa sigurne udaljenosti, a pomama me još nisu gađali i nadam se da ni neće (smijeh).

S Majom smo razgovarali uoči snimanja finalne emisije "Života na vagi", koja će se emitirati u subotu, 5. prosinca. Šapnula nam je kako će zabljesnuti u svom najboljem izdanju dosad.

– Možete očekivati da ću u velikom finalu biti dvoznamenkasta, a to nisam bila od svoje 12. ili 13. godine! Stajling će biti u mom điru, ne vidim se u nekim krinolinama, štiklama i slično. Voljela bih nešto crno, vjerojatno će biti neki kombinezon.

A tko je za nju pobjednik? Sugrađani s kojima se najviše zbližila, Zdravka Kapetanović i Ante Miletić? Ili pak netko drugi?

image
RTL PRESS

– Svi smo mi pobjednici, pogotovo ako nam uspije da ne vratimo kilograme koje smo izgubili. Rekla sam da će moj uspjeh biti tek za godinu do dvije, pod uvjetom da budem održavala željenu kilažu. Jer tek nakon "Života na vagi" počinje prava borba. Lako je mršavjeti pred kamerama, eto čak je i "lina Maja", kako me zovu, u tome uspjela.

Pitamo je smeta li joj to što neki gledatelji, a i treneri Edo i Maja, misle da u nekim trenucima nije davala dovoljno od sebe.

– Lijenost je moja mana s kojom se borim i ne razumijem zašto kod nekih gledatelja to budi tolike emocije, i to negativne. Smatram da sam napravila odličan posao s obzirom na svoju lijenost, što bi tek bilo da nisam!? Sad kad je sve prošlo, pamtim samo lijepe trenutke i stvarno jedno predobro životno iskustvo.

Često su je u osnovnoj školi nazivali pogrdnim imenima, a prekomjerna težina spriječila ju je u ostvarivanju brojnih snova. Jedan od njih je i da položi vozački ispit za motocikl. Nada se da će u budućnosti moći putovati, mašta o obilasku grčkih otoka, a za pet godina vjeruje da će biti frizerka za pse.

– Radim u salonu za pse skoro dvije godine i to je posao koji sam baš htjela. U tome se svakako vidim. Cilj mi je sada da sve što sam naučila u showu primijenim vani i uskladim to sa svojim životom. Naravno, vanka će to ići sporije, jer je nemoguće trenirati svaki dan dva do tri puta dnevno. S druge strane, to ni ne želim.

Već sam na pola puta do svoje željene kilaže, tako da ću ovaj ostatak skidati dulje vrijeme, ali to je zdravije i lakše. Meni je samo trebao taj prvi "šuc" da se pokrenem. Naravno da ću nekad pojesti i ćevape i fast food, samo što to neće biti često. Nekad mi je to bio način života i nisam jela ništa osim toga. Ujutro pekara, a popodne fast food. I tako godinama... – zaključila je Maja.

23. travanj 2024 18:57