StoryEditorOCM
ViralDOBRI DUH SHOWA

Splićaninu u Masterchefu nije lako, Ivici je sin završio na Intenzivnoj, ali uz podršku svih kuhao je i za njega, pa kasnije priznao: Nemoš od ćevapa napravit svemirski brod!

Piše Mozaik SD
3. studenog 2022. - 09:50

Pobjednica testa kreativnosti i natjecateljica koja je sinoć sa sobom u vilu ponijela imunitet je Lucija Davidović.

Šestero kandidata koji su se sinoć rame uz rame borili za ostvarenje imuniteta činili su i Lucija Kerečin, Anita Vuković, Lora Cepetić, Matea Alduk i Ivica Višić.

- Završija mi je sin u bolnici u lošen je stanju. Ovo danas ću napravit kako se osjećam i kako mogu, rekao je Ivica Višić za kojeg su kolege Leo i Tihomir imali samo riječi hvale.

image
Nova TV Press


Prvi izazov kojeg su dobili najuspješniji natjecatelji prošlog izazova svih je oduševio!

Naime, morali su probati gulaš i u dvije minute na papir napisati sve sastojke, od kojih su neki bili očekivani, a neke je žiri dodatno stavio u gulaš kako bi vidjeli hoće li ih kandidati prepoznati.

- Ima li kruva?, pitao je Ivica, koji je prvi došao probati i dodao:

- Stvarno je ukusan, al‘ ima zamki. Ja bi najradije još jedan pijat uzea i mašija se, odličan je.

- Ja ne bi jea gulaš ovako rano s ovolikon dozon entuzijazma, rekao je Splićanin Luka Marin koji je natjecanje pratio s galerije.

- Imaš jedan ‘ne lak‘ zadatak. Tribaš pojest cilu teću gulaša u dvi minute, našalio se Stipe s Korčulankom Mateom, koja je imala najmanje pogođenih namirnica. U izazovu je briljirala Lucija Kerečin.

Žiri je zatim pred natjecatelje pozvao poznate mesare braću Čučković koji su kandidatima demonstrirali trančiranje junetine, a zatim su svi natjecatelji u 10 minuta morali napraviti laks kare od svinjskog kotleta. Najbrži su bili Ivica i Anita.

image
Nova TV Press

- Ja doma tranširam mesto, tako da nije bilo nekih iznenađenja ha-ha, rekla je Imoćanka Anita.

Lucija Kerečin svoju je prednost dala Ivici kada je završila na galeriji: - Možda je i radi ove cile situacije, a biće me ne žele vidit u stres testu. Još san in drag, nisan za bacit, rekao je. 

U posljednjoj je fazi zbog svoje prednosti Ivica birao redoslijed kojim su natjecatelji uzimali jela. Oni koji su uzeli povrće i tjesteninu za pripremu jedne porcije imali su 45 minuta, dok su natjecatelji koji su odabrali burgere i plate u 25 minuta morali napraviti tri porcije.

- Oko Ivice je uvik euforija i ludilo energija, tako da ono... go Ivice! Ako Ivica osvoji imunitet, bit će mi drago k‘o da san ja, Rekla je Anita.

Natjecatelji su se skoncentrirali na pripremu odabranih jela i unatoč vremenskom ograničenju i komplikacijama svi su tanjure dovršili na vrijeme.

- Majko mila ništa nisan vidija na livo oko, al vidit ću ja s ovon ženom šta nas šminka, da se nije možda dogovorila s curama, rekao je Ivica kojeg je u prženju omeo puder u oku i dodao:

- Toliko san uživa izbacit tanjur u 25 minuta, a za imunitet, ako dobijen, fala Bogu, ako ne dobijen, a isto fala Bogu; Ćevap je Ćevap... Ne možeš od njega napravit svemirski brod!

image
Nova TV Press


- Meni je najbitnije da sam zadovoljna svojim jelom, a ako bude imunitet, bože moj bit ću još sretnija, rekla je Anita.

Pljesak se orio Masterchef dvoranom jer je Višić svom mentoru jelo servirao na posebnom pjatu: - Mentor je mentor! 

Žiri je osvojilo jelo Lucije Davidović koje je bilo - bez greške. 

- Spremna sam za dalje, idemo do kraja i nema stajanja, rekla je zadovoljna natjecateljica.

image
Nova TV Press
image
Nova TV Press
image
Nova TV Press
28. travanj 2024 12:52