StoryEditorOCM
ViralGRAD I SVIJET

Snimku seksa iz Dubrovnika prenijeli su brojni svjetski mediji. Neki su i duhoviti: Tik do mjesta gdje je snimana ‘scena srama‘...

Piše PSD
29. srpnja 2022. - 22:16

Snimka seksa nepoznatoga mladog para u Dubrovniku, na Peskariji, koji je netko snimio mobitelom, objavljena je prije tjedan dana i tada je izazvala reakcije domaće javnosti.

Snimka se za to vrijeme proširila pa su je prenijeli i neki američki, britanski, njemački i austrijski portali. Budući da se Dubrovnik veže za snimanje "Igre prijestolja", to je samo pridonijelo zanimljivosti teme i asocijacijama komentatora.

"Drski par uhvaćen je u seksu na mjestu snimanja serije 'Igra prijestolja'. Snimka s oznakom XXX izgledala je poput scene iz notorno zločeste fantastične serije. Javno iskazivanje ljubavi dogodilo se samo nekoliko metara od mjesta gdje je snimana poznata 'scena srama' u seriji. I prava je sreća da perverzni par nije završio poput incestuozne Cersei Lannister, odnosno uz šetnju niz ulicu i uvrede ogorčenih stanara", napisao je novinar New York Posta uz naslov: "Igre stenjanja, par uhvaćen kako se seksa u Kraljevu grudobranu", prenosi Dnevnik.ba podsjećajući da se kazne za seks na javnom mjestu u Hrvatskoj kreću do pet tisuća kuna.

image

Tekst New York Posta koji se poigrava s 'Igrom prijestolja'

Screenshot

I to samo za remećenje javnog reda i mira. Nije poznato imaju li oni koji moraju uživo gledati seks na javnom mjestu pravo na naknadu za duševne boli. Kao i moraju li oni koji to gledaju iz privatnosti svoga doma platiti naknadu za gledanje te postoji li kazna ili nagrada za onoga koji snima seks na javnome mjestu.

Jedan spontani seks, a toliko pitanja. Igre odgonetanja.

image

Dubrovački statisti na snimanju serije 'Igra prijestolja'

Tonči Plazibat/Cropix
19. travanj 2024 23:23