StoryEditorOCM
ViralUZBURKALI SVE

Snimili su intimne scene, a ta se romansa navodno prelila i iza kamera: kao bomba odjeknula vijest da je Rafael Nadal varao suprugu sa Shakirom!

Piše Mozaik Sd
30. kolovoza 2022. - 13:05

Španjolski novinar Jordi Martin objavio je bombastičnu priču o navodnoj ljubavnoj aferi Rafaela Nadala i kolumbijske pop zvijezde Shakire, koju su potom prenijeli brojni europski i svjetski mediji.

Sve je, po Martinovim tvrdnjama, počelo na snimanju Shakirinog glazbenog spota iz 2009. godine, prenose Sportske.

Slavni španjolski tenisač te se godine pojavio u spotu za njenu pjesmu "Gypsy", dvojac je snimio nekoliko intimnih scena, a ta se romansa navodno prelila i iza kamera.

Nadal je od 2005., dakle u to vrijeme, već bio u vezi sa Mery Xisxom Perelló, vezu su 2019. okrunili brakom, a sada čekaju i prvo dijete.

image

Rafael Nadal strastveno ljubi suprugu Mariju Franciscu Perello poslije njegove pobjede nad Đokovićem na Roland Garrosu 2020.

Thomas Samson/Afp
image

Rafael Nadal i Xisca Perello, koja mu je bila djevojka u vrijeme njegove navodne višemjesečne afere sa Shakirom 

Oscar Gonzalez/Nurphoto Via Afp


S druge strane, Shakira je 2010. na snimanju spota za pjesmu "Waka Waka", koja je bila službena pjesma Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, upoznala Gerarda Piqué za kojeg se kasnije i udala.

Španjolski stoper i kolumbijska pjevačica prije nekoliko su se mjeseci rastali nakon 11 godina braka kada otkriveno kako je Piqué imao ljubavnicu.

Zanimljivo, Shakira i njen bivši muž ponekad su išli na Nadalove mečeve i navijali za njega.

image

Shakira i Pique na meču Rafaela Nadala protiv Shapovalova na Davis Cupu 2019. u Madridu

Gabriel Bouys/Afp
image
Gabriel Bouys/Afp
26. lipanj 2024 05:21