StoryEditorOCM
ViralTRUDNICA

Prekrasna Blanka Vlašić podijelila novu fotografiju trudničkog trbuščića samo nekoliko tjedana prije poroda

Piše R. P.
3. listopada 2022. - 18:45

Jedna od najvećih hrvatskih sportašica svih vremena Blanka Vlašić na svom se Instagram profilu ‘pohvalila‘ s novom fotografijom trudničkog trbuščića samo nekoliko tjedana prije poroda. 

Podsjetimo, prošlog je proljeća Blanka iznenadila javnost iznenadnom udajom za belgijskog sportskog novinara Rubena Van Guchta (35) s kojim je vezu krila do samog dana vjenčanja. Blanka je tada na Instagramu podijelila i vijest o svojoj trudnoći.

- Da jedno drugome u predivnom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da osnivanju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru koji smo do sad dobili u svojim životima, dječačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svijetu, napisala je Blanka uz prekrasnu fotografiju s vjenčanja.

Bivša atletičarka na svom Instagram profilu redovito prikazuje kako provodi svoju trudnoću, čime se hrani, ali i kako trenira. Također nerijetko dijeli doživljaje vezane uz trudnoću.

- Tijekom prvog tromjesečja imala sam probleme s jutarnjim mučninama i umorom pa sam morala manje vježbati. Ali, moja se energija sada vratila i uz neke prilagodbe mogu ponosno reći da opet vježbam svaki dan -  podijelila je Splićanka sa svojim pratiteljima.

04. svibanj 2024 08:06