StoryEditorOCM
ViralPREPORODILI SU SE

Ovo su face koje imaju briljantne karijere, zarađuju milijune, ali su bili spremni ostaviti i slavu i glamur zbog - djece i obitelji...

Piše Ana Franić
8. svibnja 2021. - 16:42

Premda su ostvarili briljantne karijere, a neki od njih definitivno spadaju i među najplaćenije zvijezde današnjice, zbog obitelji, a pogotovo djece, oni su znali kada treba povući "ručnu", odnosno uzeti pauzu od posla.

Angažmane su počeli prihvaćati u skladu sa rasporedom svoje djece, a neki su shvatili da im je kod kuće toliko dobro, i da im zapravo zgusnuti raspored snimanja uopće ne nedostaje.

A kako im novac definitivno nije problem, neki su i zauvijek Hollywoodu rekli - zbogom! Evo nekih od njih...


Cameron Diaz

Glumica Cameron Diaz na filmu je debitirala 1994. godine s "Maskom", a posljednju ulogu odigrala je dvadeset godina kasnije utjelovljujući Miss Hannigan u adaptaciji mjuzikla "Annie".

Diaz se 2014. godine odlučila "umiroviti" i posvetiti privatnom životu, a u jednom intervjuu je rekla kako je odustajanje od karijere bio pravi potez. Godinu dana kasnije, 2015. vjenčala se za glazbenika Benjija Maddena, a par je u siječnju 2020. godine dobio djevojčicu Raddix koju skrivaju od očiju javnosti.

Jednom prilikom je kazala kako se ne može zamisliti ponovno u filmskoj produkciji sada kada je majka.

– Volim biti majka. To je najbolji dio moga života i imam sreće što to imam s Benjijem – kazala je Diaz.

Jennifer Garner

Zbog majčinstva s filmskog platna na neko vrijeme povukla se i Jennifer Garner koja ima troje djece s glumcem Benom Affleckom Violet (15), Seraphinu (12) i Samuela (9).

Kad je jedan korisnik sarkastično komentirao njezinu objavu na Instagramu: "Kako nazivate filmsku zvijezdu koja ne snima filmove?", Jennifer mu je kratko i jasno odgovorila: "Mama!".

image
Dok su joj djeca bila manja Jennifer im je posvetila svo svoje vrijeme
 
AFP


Kada je tek postala majka Jennifer je preuzimala uloge u mnogo manjim dozama nego prije, jer se željela posvetiti svojoj djeci, a kako ona postaju starija, prioritet polako ponovno postaje njezina karijera.

Rick Moranis

Kanadski glumac Rick Moranis stekao je slavu ulogama u popularnim filmovima "Istjerivači duhova", "Draga, smanjio sam djecu" i "Male trgovine užasa", no devedesetih se u potpunosti povukao iz filmskog svijeta.

Nakon što mu je supruga izgubila bitku s karcinomom, Rick se u potpunosti posvetio odgoju njihovo dvoje djece.

Kazao je kako je bilo teško odgajati djecu i putovati zbog snimanja filmova, pa je odlučio uzeti malu pauzu i povući se s malih ekrana. Pauza je postala malo duža i on je zapravo shvatio da mu Hollywood uopće ne nedostaje.

Julia Roberts

Slavna glumica Julia Roberts i Danny Moder ​vjenčali su se 2002. godine i od tada joj je obitelj na prvom mjestu. Nakon što je dobila blizance i sina, umjesto da prihvaća uloge kako joj dolaze, ona ih je odabirala prema rasporedu svoje djece.

image
Julia Roberts prihvaća samo one uloge koje su joj 'baš, baš'
 
AFP


– Sretna sam kod kuće i stvarno sam ispunjena. Da bih izišla vanka i ispričala priču, to mora biti stvarno nešto oko čega se osjećam zaista strastveno – jednom prilikom je rekla Roberts.

Chris O'Donnell

Chris O'Donnell koji je glumio u filmovima "Miris žene", "Tri mušketira" i "Batman i Robin", odlučio je povući ručnu kočnicu kada je u pitanju njegova karijera, unatoč dobrim ponudama koje je dobivao.

Na vrhuncu karijere odbio je velike hollywood​ske filmove kako bi se posvetio obitelji, supruzi i petero djece. Chrisa trenutno gledamo na našim malim ekranima u seriji "NCIS-a: Los Angeles", a danas uspješno balansira između poslovnog i obiteljskog života.

Jessica Biel

Jessica Biel američka je glumica, model, producentica i pjevačica, svoju karijeru započela je kao vokalistica koja se pojavljivala u glazbenim produkcijama, dok nije dobila ulogu Mary Camden u obiteljskoj dramskoj seriji "U sedmom nebu".

Jessica je od 2007. godine u vezi s pjevačem Justinom Timberlakeom, a par se vjenčao 2012. godine.

image
Život Jessice Biel vrti se oko dvoje djece i voljenog joj Justina
 
AFP


Par ima dvoje djece, a Jessica je jednom rekla da "kada dođu djeca, vaš raspored više nije vaš, a čak nije ni toliko važan". Također je dodala kako se njezin život sada vrti oko njezine djece koja su joj na prvom mjestu.

Dave Chappelle

Dave Chappelle, stand-up komičar, glumac, književnik i producent, odustao je od ugovora teškog 50 milijuna dolara kada je 2005. godine napustio svoj uspješni show "Chappelle's Show".

– Nikad nisam prestao biti na sceni. Ono što sam učinio bio je samo silazak s glavne pozornice jer su ta svjetla vruća, a ja sam pokušavao u životu napraviti i druge stvari.

Takva pažnja ne bi bila pogodna za podizanje obitelji – objasnio je Chappelle, otac troje djece.

Celine Dion

Kanadska pjevačica Celine Dion je pjevačka diva koja je zahvaljujući svom božanstvenom glasu stekla svjetsku slavu. No, unatoč slavi, Celine je obitelj uvijek bila na prvom mjestu, što je i dokazala.

Karijeru je stavila na čekanje od 2000. do 2002. godine kako bi se brinula o suprugu Renéu Angélilu, kada mu je dijagnosticiran karcinom grla.

Stanku je ponovno uzela 2014. godine otkazujući sve nastupe kako bi se mogla usredotočiti na svoju djecu i bolesnog supruga, koji je bitku s bolešću izgubio 2016. godine.

– Želim posvetiti svaku trunku svoje snage i energije za ozdravljenje supruga, a za to mi je važno da ovo vrijeme posvetim njemu i našoj djeci – kazala je tada pjevačica.

20. travanj 2024 14:05