StoryEditorOCM
ViralSRODNE DUŠE

Njihova ljubav bila je kao iz bajke: Poslije sudbonosnog razgovora za posao u Zadru, postali su nerazdvojni...

Piše Jutarnji.hr
22. veljače 2021. - 11:39

Vijest o preranoj smrti hrvatskog rukometnog velikana Zlatka Saračevića (59) šokirala je hrvatsku javnost, ali i šire. Osim o njegovim nebrojenim uspjesima na rukometnim terenima, danas se govori i o prekrasnoj ljubavnoj priči našeg proslavljenog sportaša i njegove 28 godina mlađe supruge Kornelije Hrgote.

Sve je započelo u Zadru - Saračević je, naime, ondje otvarao noćni klub, a lijepa brineta bila se prijavila za posao.

Zaljubili su se na prvi pogled i vjenčali 2014. godine u Zagrebu, u crkvi Svetog Križa u Sigetu. Zlatkov kum bio je Božidar Jović, njegov dugogodišnji prijatelj i suigrač iz reprezentacije.

Četiri godine kasnije, Saračević je preuzeo Podravka Vegetu i inzistirao na preseljenju u Koprivnicu jer jedino tako, rekao je svojedobno za portal Drava Info, "može napraviti ozbiljan posao".

- Kad se baviš ovim poslom, to je normalno. Navikli smo, ali ona je tu podnijela najveću žrtvu... Bili smo u Zagrebu gdje je Kornelija imala svoj posao i svoj stil života. Onda je to morala prekinuti jer smo se selili u Dubrovnik. Našla je posao u Dubrovniku i taman kad smo tamo sve namjestili, morali smo se zbog mog posla vratiti u Zagreb. Nakon pola godine u Zagrebu, ponovno je morala dati otkaz zbog mene - izjavio je tad Zlatko.

No dolazak u Koprivnicu Korneliji nije teško padao - po prirodi je prilagodljiva osoba, a i bila je svjesna da Zlatkov posao zahtijeva povremene promjene adresa.

- Onako je kako si napraviš. Brzo sam i u Koprivnici pronašla posao, no dosta sam sama. Srećom, imam krug ljudi s kojima se družim, a i grad je malen i lijep pa često šećem s ljubimcem, psom Forestom - rekla je svojedobno samozatajna Kornelija.

18. travanj 2024 03:34