StoryEditorOCM
ViralDRŽI SE ŠTANGE

Najpoznatija srpska striptizeta: Počela sam nakon Pedagoške akademije, a u mojim klubovima nema mjesta prostituciji

Piše MOZAIK SD
31. siječnja 2023. - 15:19
Branka Black Rose: Nedavno sam imala radnicu za koju mi ​​je gost rekao da mu je obećala kako će se vidjeti poslije radnog vremena, ta djevojka više ne radi kod meneScreenshot

Ima zanimanja koja su obavijena velom tajne i predrasuda. Jedno od takvih svakako je i striptizeta.

Najpoznatija srpska striptizeta Branka Milijančević, poznatija kao Branka Black Rose, u svom je velikom intervjuu otkrila kako se počela baviti striptizom.

"Čovjek nikad ne zna što će raditi u životu. Rođena sam u Šapcu, živjela na selu, završila Pedagošku akademiju i školovala se za učiteljicu. Kad sam došla u Beograd, udala sam se. Bile su devedesete, bilo je jako teško, rat, inflacija. Tada su, naravno, krenuli životni problemi, započela je priču Branka koja je nakon razvoda uplovila u svijet striptiza, prenosi Blic.

image

Branka Milijančević, poznatija kao Branka Black Rose

Screenshot

- Stigla sam roditi još jednog sina s drugim nevjenčanim suprugom. Bilo je to iz braka u brak. Za sve je bio šok da sam se odjednom počela baviti striptizom, sve se dogodilo slučajno, prisjeća se Branka i ističe da su u to vrijeme vladale velike predrasude da je striptiz usko povezan s prostitucijom.

- Mislila sam da je to prostitucija, jer tada su postojale samo javne kuće. Naravno da toga ima i u striptizu, ali protiv toga se borim cijeli život. Ja sam jedina u ovom poslu koja ima klubove. Sve to u Beogradu drže neki sumnjivi likovi sa sumnjivom prošlošću. Neki vlasnici su privedeni zbog podvođenja djevojaka - kaže Branka za Pink, prenosi Blic.

image

Striptiz može i mora bez dodatnih djelatnosti. Prizor iz filma ‘Planet terora‘ Roberta Rodrigueza

AFP

Prostitucija je u njezinim klubovima strogo zabranjena, a ako Branka primijeti da se neka od njezinih djelatnica time bavi, odmah joj daje otkaz.

- Nedavno sam imala radnicu, inače udanu, za koju mi ​​je gost rekao da mu je obećala kako će se vidjeti poslije radnog vremena, ta djevojka više ne radi kod mene. Ja to ne dopuštam, imam jako stroga pravila - kaže Branka.

image

Branka Milijančević, srpska kraljica striptiza

Screenshot

Otkriva i zašto se počela baviti striptizom.

- Počela sam se baviti striptizom kako bih zaradila novac da svojoj djeci omogućim dobar život. To mi je bila motivacija, a sada je to postao obiteljski posao. Moj sin je počeo raditi u baru i radio i napredovao do šefa kluba. Uostalom, ja sam brand, rekla je Branka Black Rose, piše Blic.

Branka Milijančević očito se pronašla u striptizu, zadržavši moralni kompas. Zato je s punim povjerenjem u posao mogla uključiti i djecu, u poslu kojem se nađe i onih koji se ne opiru zlu prostitucije. Za razliku od Branke Black Rose.

image

‘Sve to u Beogradu drže neki sumnjivi likovi sa sumnjivom prošlošću. Neki vlasnici su privedeni zbog podvođenja djevojaka‘, tvrdi Branka Black Rose

Pablo Camacho/Photoalto Via Afp
21. travanj 2024 12:09