StoryEditorOCM
ViralJOŠ TAJI SPOL

Maja Šuput nakon što je otkrila da je trudna: Prije ne bi bilo izvedivo napraviti dijete, živjeti bez stresa, u miru se brinuti o bebi, ovo je idealno

Piše Marija Lokas/JL
7. listopada 2020. - 17:24

Pjevačica i televizijska voditeljica Maja Šuput jedva je dočekala trenutak da, nakon 15 tjedana šutnje na Instagramu, sa svima podijeli najljepšu moguću vijest, da sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim čeka prvo dijete.

Uz fotografije, na kojima doslovno blista od sreće, Maja je napisala vrlo dirljiv post, a za Jutarnji je otkrila da se nakon što se oslobodila tereta tajnovitosti osjeća barem pet kilograma lakša.

Posebno joj je, kaže, bilo teško čuvati tajnu jer je vrlo druželjubiva i pričljiva osoba.

- Prva tri mjeseca nitko to ne govori, pa nisam ni ja. To su neka trudnička pravila. Meni je bio problem jer imam jako puno prijatelja i poznanika i morala sam to zaista ozbiljno ograničiti, jer saznalo bi se vrlo brzo da sam više govorila.

Odlučila sam zato najbolje da je ne reći nikome. Čekanje je bilo teško, ali sad se osjećam pet kila lakša. Svi mi šalju poruke i sad im je jasno zbog čega sam se iz mnogo situacija i druženja izvlačila.

'Nije bilo izvedivo napraviti dijete...'

Dobro smo to sakrili, ali sad je bilo krajnje vrijeme jer teško je nešto tako lijepo sačuvati samo za sebe i doslovno par ljudi koji su non stop sa mnom - ispričala je 41-godišnja buduća mama Maja.

Kako kaže, beba nije moglo doći u bolje vrijeme.

- Prvi put u životu sam slobodna, jer kao što svi znaju - pjevači ne pjevaju. Mi smo na godišnjem. Prvi put u životu imam vremena samo za sebe. U onom svom luđačkom tempu, to jednostavno ne bi bilo moguće.

Prije ne bi bilo izvedivo napraviti dijete, niti živjeti bez stresa i u miru se brinuti o bebi. Ovo je idealno vrijeme. Kažem da je beba profi na mene. Došla je točno kad mama ima vremena brinuti se samo za nju. Presretni smo, nemam što drugo reći - u svom je stilu za Jutarnji komentirala pjevačica s titulom "kraljice svadbi", dodajući kako će djetetov spol još ipak malo držati u tajnosti.

16. travanj 2024 13:45