StoryEditorOCM
ViralVELIKA LJUBAV

Kate Moss se opet spetljala s Johnnyjem Deppom?! Snimljena je na partyju nakon njegovog koncerta, britanski tabloidi bruje o obnovljenoj strasti...

Piše Mozaik SD
1. lipnja 2022. - 12:22

Johnny Depp pozvao je svoju bivšu djevojku, britanski supermodel Kate Moss, na svoj londonski koncert, pišu britanski tabloidi.

Slavna manekenka, koja je hodala sa slavnim glumcem od 1994. do 1998. godine, prisustvovala je Deppovu rock nastupu u Londonu.


Kako piše Daily Mail, Depp i Moss su se zabavljali iza pozornice nakon njegovog nastupa u Royal Albert Hallu, održanom nekoliko dana nakon što je manekenka svjedočila u njegovu korist na suđenju protiv njegove bivše supruge Amber Heard.

Kako prenosi Jutarnji, Depp i Moss u svoje vrijeme bili su jedan od najatraktivnijih, ali i najneobuzdanijih parova u svijetu showbusinessa, koji su na trodnevnim partyjima s društvom uništavali hotelske sobe i vile u kojima su boravili, ali su bili i beskrajno zaljubljeni.

Detalji iz njihove uzbudljive veze izišli su na vidjelo opet zbog glumčeva suđenja s Amber Heard.

Kate Moss je prošlog tjedna odbacila indicije da ju je njezin tadašnji dečko Johnny Depp jednom bacio niz stepenice, rekavši da se to nikada nije dogodilo.

"Nikad me nije gurnuo, šutnuo ili bacio niz stepenice", rekla je Moss na sudu.

Johnny i Kate očito su ostali u jako dobrim odnosima, a ona je priznala da je bila slomljena nakon njihova razlaza.

"Godinama sam plakala nakon što je puklo. Nije postoji nitko tko bi se ikada mogao brinuti o meni kao Johnny. Johnny je to učinio. Vjerovala sam u ono što mi je govorio", rekla je jednom za Vanity Fair.

“Nikad prije nisam bio tako emotivan prema ženi”, rekao je i Johnny Depp u iskrenom intervjuu za časopis HELLO! nakon prekida 1998. godine.

28. travanj 2024 15:52