StoryEditorOCM
ViralPOČINJE TLZP

Kad vidite kako Neda Parmać izgleda kao Mladen Grdović, ostat ćete bez teksta. Netko je zbog showa počeo puštati brkove i u privatnom životu

Piše Anita Matić
26. rujna 2020. - 18:54

Popularni show "Tvoje lice zvuči poznato" vraća se ove nedjelje, a trebao bi i ovaj put donijeti zabavu uz fantastične transformacije i izvedbe osmero kandidata šeste sezone.

Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek prolaze nevjerojatne preobrazbe, a kad vidite neke od njih, odmah ćete poželjeti pogledati emisiju. Recimo Nedu Parmać. Ona će nastupiti kao muškarac, točnije kao dvojica muškaraca, Mladen Grdović i Bepo Matešić, te izvesti "Nije u šoldima sve". Ako je suditi po prvim fotografijama, Neda bi i ovaj put trebala "razvaliti".

– Pjesma mi je super, prilično sam opuštena, na meni je da uhvatim svaki trzaj, mora, šoldi, kamena... – kaže Neda.
Show je popriličnu promjenu donio i jednom glumcu. Fabijan Pavao Medvešek vjerojatno nikad ne bi počeo puštati brkove da nije "Tvog lica". No brkovi su se "primili" i u privatnom životu.

– Trebalo je unijeti neku promjenu na mom licu, probali smo brkove i brkovi su profunkcionirali i evo sad ih ja nosim i na sceni i pred kamerom i u privatnom životu – kazao nam je glumac koji će se u nedjelju transformirati u Claudiju Beni. Znači potpetice, duga kosa, opet žena... Treba vidjeti kako će se novopečeni "brko" snaći...

Lu Jakelić preobrazit će se u Ciaru, a na pitanje kako su protekle koreografske vježbe, pjevačica otkriva:
– Izgubila sam zasad dva kilograma, koreografija je zahtjevna.

Siniša Ružić u ovotjednoj emisiji – napokon u muškoj transformaciji! Na pozornicu showa dolazi u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" kao Ricky Martin.

– Probe su super, meni je dobro, muče se ovi koji rade sa mnom – komentira Ružić.

Mario Valentić nakon štikla i ženskih uloga, za treću emisiju stavlja plavu periku i postaje Billy Idol.

Prisjetimo se, Lana Klingor pobijedila je sa svojim zadnjim nastupom u showu, te s okusom pobjede nastupa u ovotjednoj emisiji, i to kao Rihanna s pjesmom "Diamonds".

27. svibanj 2024 22:45