StoryEditorOCM
ViralŠTO TI JE GALANTNOST

E, da je imati Clooneya u ekipi... Glumac je okupio 14 prijatelja i svakome u luksuznoj aktovci uručio - milijun dolara!

Piše Piše Anita Matić
18. studenog 2020. - 11:36

Osim što je zgodan, šarmantan, bogat i slavan, mnogima se George Clooney doimao i nekako "drugarskim tipom" čovjeka. Malo tko bi se bunio da ima Clooneya za prijatelja, pogotovu u svijetlu činjenice da je svom uskom krugu ljudi, koji čine njih četrnaest, darovao - milijun dolara. Po glavi, da ne bi bilo zabune.

Otkrio je to u nedavnom intervjuu za GQ, a ova nesvakidašnja prijateljska gesta zbila se 2013. godine, u doba kada Clooney još nije bio ni oženjen, niti je imao djecu. Doduše, nije ni da su prijatelji baš sirotinja, ali malo je onih kojima milijun dolara neće dodatno uljepšati život.

Jedan s te liste "14" je i poduzetnik Rande Gerber, muž Cindy Crawford, koji je otkrio u intervjuu za MSNBC da je i on dobio milijun dolara.

- Ono što imam su ti momci koji su mi u razdoblju od 35 godina, svi pomogli na ovaj ili onaj način, pomislio sam - rekao je Clooney. Spavao sam na njihovim kaučima, posudili su mi novac kad ga nisam imao. Pomogli su mi kad sam ti trebao. Svi smo dobri prijatelji - ispričao je on.

Kaže kako je zatim pomislio da ništa ne bi imao bez njih.

- Zbilja smo bliski. Pomislio sam da, udari li me autobus, oni će svakako biti u oporuci. Pa za koji k.... čekam da me pogodi autobus - kazao je. Glumac je prijateljima uručio novac u luksuznim aktovkama nakon što ih je pozvao k sebi, a otkrio je i kako je to bilo točno godinu dana prije nego se oženio.

26. travanj 2024 05:49