StoryEditorOCM
ViralTATTOO JUNKIE

Duško je čitavo svoje tijelo prekrio tetovažama, odavno ih je prestao brojati: ‘Jedino to nisam smio istetovirati, nije mi dopustila supruga...‘

Piše Mozaik SD
12. listopada 2022. - 16:31

Vjerujete li da je prvi dojam važan? Jeste li ikada krivo procijenili neku osobu, isključivo radi toga kako izgleda?

Ovo je Duško Vujičić, tattoo majstor kojeg ljubitelji tetovaža smatraju pravim fenomenom. Naime, ovaj čovjek ima tetovaže po cijelom tijelu, a ako ga pitate koliko ih ima, neće vam moći odgovoriti. Naime, Duško ih je nakon stote prestao brojati, prenosi Prva.

- Oduvijek sam htio istetovirati cijelo tijelo. Prvu tetovažu, keltski krst, napravio sam samome sebi na kraju osnovne škole, a krio sam je od mame, rekao je Duško.

- Od 18. godine mi je ojačao karakter pa sam krenuo raditi tetovaže gdje god i kada god sam htio. Sada imam na sebi tetovaže koje mi nešto znače, koje sam napravio pijan, ali i neke motive koji mi se jednostavno sviđaju, otkrio je čovjek, koji nos i oči neće tetovirati jer mu ne dopušta supruga.

Duškovu djecu očev izgled nikada nije plašio, ali su zaštitnički nastrojeni prema njemu kada primijete da ga neko osuđuje, prenosi Prva.

- Ovisi o čovjeku, netko se oduševi, netko se zgrozi, rekao je kada ga je voditelj pitao kakve su reakcije ljudi kada ga susretnu u prolazu.

Video o ovom zaljubljeniku u tetovaže možete pogledati OVDJE.

 

24. travanj 2024 18:31