StoryEditorOCM
ViralGROTESKNA FIGURA

Dobro je prošla: izoperirana Kanađanka se poskliznula i zamalo zdrobila grudi teške deset kilograma; Nećete vjerovati kako je izgledala prije estetskih zahvata

Piše Mozaik SD
13. srpnja 2022. - 18:32

Zvijezda društvenih mreža ovisna o operacijama ​Mary Magdalene riskirala je puknuće svojih golemih implantata za grudi i stražnjicu nakon opasnog pada tijekom odmora u meksičkom gradu Puerto Vallarti.

image
Screenshot/Instagram

Mary je pozirala je za fotografije pokraj hotelskog bazena kad se poskliznula i srušila na njegov betonski rub.

30-godišnjakinja je prilikom pada očajnički ispružila ruke te je uspjela izvinuti tijelo na vrijeme kako bi za dlaku izbjegla izravan udarac u svoje implantate za grudi ili stražnjicu.

image

Izoperirana Kanađanka Mary Magdalene

Screenshot/instagram/

Njezini implantati za grudi nakon višestrukih povećanja trenutno teže oko deset kilograma.

Kanadska "manekenka" nedavno je tijekom posjeta Los Angelesu provela noć u bolnici nakon što su rupice u koje je ubrizgan silikon, a koje su bile zalijepljene superljepilom, počele truliti. Jedna od tetovaža na njezinim grudima također se inficirala u isto vrijeme.

image
Screenshot/Instagram

Čini se da se zvijezda OnlyFansa u potpunosti oporavila od tih muka te je prošli tjedan provela zabavljajući se u Meksiku.

Mary je postala senzacija na društvenim mrežama 2018. godine, nakon što je zamalo umrla tijekom operacije povećanja vagine u Kolumbiji.

image
Screenshot/Instagram

- Morala sam dobiti dvije transfuzije krvi. Liječnik je rekao da gubim mnogo krvi i da sam jako blijeda. Mislio je da ću umrijeti - rekla je tada za britanski tabloid 'The Sun'.

Objašnjavajući bizarnu proceduru u podcastu 'No Jumper', Mary je rekla da želi da joj donji dijelovi izgledaju 'napuhano' kako bi mogla imati 'najdeblju vaginu na svijetu'.

Mary je prvi zahvat napravila kao 21-godišnjakinja, kad je radila kao striptizeta i prostitutka.

image

Mary prije operacija

Screenshot/Instagram

Tijekom godina njezine su operacije uključivale podizanje obrva, prijenos masnoće, višestruke operacije nosa i grudi, liposukciju, implantate za stražnjicu, porculanske ljuskice i još mnogo toga.

Ranije ove godine četvrti je put operirala nos kako bi stvorila 'Barbie nos', zajedno s operacijom mačkastih očiju i ugradnjom obrva.

image

Mary prije operacija

Screenshot/Instagram
01. svibanj 2024 23:10